У Хмельницькому засудили жінок, які зробили у «Марисі» бордель

У Хмельницькому засудили жінок, які зробили у «Марисі» бордель
Хмельницький міськрайонний суд оголосив вирок трьом жінкам, які організували у кафе «Марися» осередок розпусти. Одна фігурантка отримала три з половиною роки, ще дві – по три роки.

Як повідомили в обласному управлінні міліції, інтимні послуги у самому закладі не надавались, дівчата для цього їхали у сусідню сауну або ж інше місце. Клієнт платив 300-350 гривень за опвію і ще 140 гривень за оренду сауни. 
Частина дівчат жила у підсобному приміщенні кафе. За «прогули» вони змушені були сплачувати штрафи. 

Жінок засудили за кримінальні порушення за ч. 2 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» Кримінального кодексу України.

"Також рішенням суду жінок було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки кожній. Впродовж цього часу вони зобов’язані періодично відмічатися у кримінально-виконавчій інспекції. Крім того, жінкам заборонено виїжджати на постійне місце проживання за кордон", - йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Хмельницькій області. 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    "Також рішенням суду жінок було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки кожній. Впродовж цього часу вони зобов’язані періодично відмічатися у кримінально-виконавчій інспекції..."



    Чи то я збоченець, чи цитата дійсно має подвійний зміст.
  • Анонім

    Спалити це багно, а на його місці побудувати хороше привокзальне кафе.
  • Ксенія

    А  не  бридко  йти  в  так й  заклад  на  каву ?

    Anonymous reply Ксенія

    небридко!!!!

    Знач но дешевше ч им мати жїнку ї сїмю Два рази в тиждень по 200 грн для задоволення нежалко.Нїхто негрезе, нїкому необязан,небачиш щодня кислих морд як на поминках,неходять в подертих трусах, поплямлених халатах, чи в штанах з витягнутими колїньми ї диркою посерединї, з слимаками-сомплями зач їски наголовї, неходять з седїною на головї, неч ути вїзгїв :ти мусиш, ти повинен, ти довжен, нїхто мозги ложеч кою десертною невиїдає, непїсоч ить,    



    завжди радї, привїтнї, усмїхненї   РАЙ

    Анонім reply Anonymous

    Доволі специфічна в тебе уява про сім*ю : "кислих морд, в подертих трусах"- в тебе саме така чи в такій виріс?

    Анонім reply Ксенія

    Ну то тоді його треба взагалі закрити.
  • Анонім

    І шо тепер там можна просто прийти випити кави?

    Анонім reply Анонім

    я коли не знав, що там бодель, то оминав його як міг. там же ж гидко ззвоні навіть

    всередені там страшно як і всі простітутки беззубі

    фу

    Анонім reply Анонім

    Щось не розумію, то оминали чи все ж таки навідувались? раз про інтерєр та атмосферу так все знаєте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up