Від 600 до 1000 гривень брала сутенерка із Кам’янця за інтим з неповнолітніми

Від 600 до 1000 гривень брала сутенерка із Кам’янця за інтим з неповнолітніми
27-річна кам’янчанка підшуковувала багатих клієнтів та «продавала» їм інтимні послуги дівчат віком від 16 до 25 років.

Сутенерка мала у своєму підпорядкуванні 10 молодих дівчат, трьом з яких  ще не виповнилося 18 років. Дівчата «працювали» в основному у Кам’янці-Подільському, але часом виїжджали і до сусідньої Чернівецької області.

-Клієнтами сутенерки були заможні чоловіки, які приїжджали до Кам’янця-Подільського у справах або на відпочинок. Серед знайомих підозрюваної було чимало таксистів, які і доправляли дівчат за місцем виклику — в готелі, сауни та інші місця відпочинку. Від клієнтів організаторка бізнесу отримувала від 600 до 1000 гривень, з яких «підопічним» платила по 400, - каже речник Кам’янець-Подільського міського відділку міліції Наталія Касапчук.

Наразі стосовно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Правдолюб

    Легалізувати, але не змушувати дівчат мати запис у трудовій книжці. Лише змусити, щоб мали довідки про проходження у певні строки медичних перевірок. Якщо таких немає довідок, тоді штрафувати, якщо дуже злісний порушник, то більш суворе покарання. Також дівчата мають бути захищені правоохоронними органами. Тобто, щоб могли зателефонувати у міліцію у разі потреби, не боячись відповідальності за заняття проституцією, а будучи впевненими, що їх захистять від хворих на голову клієнтів. А щодо сплати податків, то також може бути поставлена вимога мати обов'язкову реєстрацію підприємця. І  дівчата будуть мати прикриття, що вони працюють підприємцями, а отже моралісти не будуть на них скоса дивитись і податки (єдиний податок і соціальний внесок) держава буде отримувати.
  • Анонім

    Та легалізуйте це все, воно було і буде .
  • Анонім

    Проституцію недарма називають найдревнішою професією. Можливо, час подивитись правді в очі. Скільки б з нею не боролись, що б не розповідали про моральність та аморальність, вона все одно продовжує існувати.

    Тому, можливо, вже таки настав час її легалізувати, щоб дівчата могли працювати в правовому полі? От кому конкретно погано від того, що існує проституція?

    Fora reply Анонім

    Так-так, легалізувати... А вам би хотілося, щоб у когось з ваших рідних в трудовій було записано - повія?
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up