З будинків та автомобілів хмельничан крадуть гроші та техніку

З будинків та автомобілів хмельничан крадуть гроші та техніку
До правоохоронців Хмельницького звертаються люди, у яких «гостювали» крадії.

Так, за повідомленням Хмельницького обласного управління міліції, 20 березня  в дворі будинку по Львівському шосе невстановлена особа, пошкодивши двері автомобіля, проникла в  «Nissan X-Trail » 33-річного місцевого жителя.  Крадій забрав барсетку, в якій знаходились 20 000 гривень та документи.

У цей самий день по вулиці Підлісній невідомий проник в дачний будинок 29-річного чоловіка та вкрав електричну болгарку, електродриль та зварювальний апарат. Днем раніше, 19 березня, до Південно-Західного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку ноутбука «Асус» з кіоску місцевого жителя. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Gk Gr

    Есть жлобы которые экономят на платной автостоянке и т.д.  Пусть воруют машины, во дворах будет меньше машин и детям на велосипедах будет где ездить. Жлоб платит дважды!!!
  • Anonymous

    на пушкіна 15 люди кажуть приходять листи смерті пачками а вурків випускають на волю, то чому вурки нейдуть в ато? Чому у деяких люди кажуть з них все життя сидівших  пенсія 2800 ?

    Анонім reply Anonymous

    голосуйте за олигархов

    Анонім reply Анонім

    а олігархи тут до чого? питання більше до громадян. самі ж провокують злочини. ставте сигналізацію а кошти тримайте в банках. банки в підвалах, а підвали в селі у своєї прабабці. Там їх точно не знайдуть негідники
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up