З продуктового ринку зникли валютники. Щоправда, лише на день

З продуктового ринку зникли валютники. Щоправда, лише на день
Валютчиків, які «працюють» на головному вході в продуктовий ринок, в неділю, 29 березня, не було. І причина зовсім не в погоді, хоча майже весь день йшов мокрий сніг.

Побачивши працівників міліції, які вийшли на черговий рейд, валютні міняйли швидко зникли, адже добре знають, що їх діяльність незаконна. У таких випадках і продавець, і покупець валюти несуть за свої дії адміністративну відповідальність – ст. 162 «Порушення правил про валютні операції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Спроби провернути операцію купівлі-продажу у автомобілях теж не вдались.

- Деякі міняйли в спортивних костюмах і характерною сумкою, заповненою різною валютою, все ж покинули звичне місце. Інші «колеги» намагалися дочекатися часу, коли ж правоохоронці підуть, - каже речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко.
А поки валютники ховалися від міліціонерів, хмельничани, бажаючи обміняти гроші, схвильовано ходили туди-сюди. Вони перепитували перехожих, де подівалися всі валютники. За словами Катерини Терещенко, жодного адмінпротоколу в цей день не склали.

Читайте також:  За точку біля продуктового ринку, де постійно «працюють» валютники, взялися правоохоронці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Ужас, то проституток разгоняют, то валютчиков, скоро очередь и до самой милиции дойдет
  • Anonymous

    Нічого. Все буде норм. Маршрутники теж не відразу зрозуміли, що зупинятись варто лише на зупинках... Головне взяти за сраку "кришуючих"

    Anonymous reply Anonymous

    Маршрутники зобов'язані зупинятись на вимогу по маршруту руху, якщо ця зупинка не суперечить правилам дорожнього руху. На те вони і маршрутне таксі, а не тролейбус чи автобус, як і зупиняються лише на зупинках. Але для них не вигідно це було робити, а краще тільки на зупинках, тому і добились свого, а не їх змусили.

    Ксенія reply Anonymous

    ПРОСТО МАРШРУТНИЙ МІКРОАВТОБУС ,ТАКСІ -ЦЕ ІНШЕ ПОНЯТТЯ .А МАРШРУТЧИКИ ЛЕГКО СОБІ ДОБИВАЮТЬСЯ БУДЬ-ЧОГО,БО ЇХ ВЛАСНИКИ ДЕПУТАТИ ЛОБІЮЮТЬ САМІ СВОЇ ІНТЕРЕСИ

    Ксенія reply Anonymous

    АЛЕ В НАС НІХТО НІКОГО НЕ БЕРЕ ЗА ЗАДНИЦЮ .ПРОСТО ПО КОМАНДІ КЕРІВНИЦТВА   "РОБЛЯТЬ ВІТЕР". ВИГЛЯДАЄ СМІШНО. А РЕАЛЬНО ЦЮ ПРОБЛЕМУ МОЖНА ВИРІШИТИ ЗА  ДВА -ТРИ ДНЯ. ПРОСТО  НІКОМУ ЦЕ НЕ ВИГІДНО...
  • PAL

    Менты и тут сцат, против банков идти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up