Жителі Хмельниччини озброюються ножами та пістолетами

Жителі Хмельниччини озброюються   ножами та пістолетами
З нового року правоохоронці все частіше виявляють у хмельничан та мешканців області набої у кишенях та пістолети в автомобілях. Лише за одну добу міліція виявила декілька фактів незаконного поводження зі зброєю.

Так, за повідомленням Хмельницького обласного управління міліції, 4 березня  по вулиці Франка працівники ДАІ зупинили автомобіль «Мітсубісі L-200» без державних номерних знаків, яким керував 37-річний житель села Кулубаївці Кам’янець-Подільського району. На задньому сидінні правоохоронці знайшли 128 набоїв, штик-ніж, три запали до гранати та металевий предмет, схожий глушник.

Цього ж дня у Шепетівці в квартирі 56-річного місцевого жителя, під час проведення санкціонованого обшуку, знайшли предмет, схожий на пістолет системи «Наган» без видимих маркувань.

У «Жигулях» 25-річного хмельничанина, якого зупинили на вулиці Хотовицького, правоохоронці  знайшли биту. А під час проведення поверхневого огляду, в кишені куртки 36-річного мешканця Нетішина виявили 38 набоїв   до малокаліберної гвинтівки.

Відео дня

Яка відповідальність: 

Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами  
1. Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

2. Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

3. Звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Evgen Grabovsky

    З переселенцями по іншому неможна...
  • PAL

    Все совдеповские законы уже довели до войны.

    voltron reply PAL

    Злісні люди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up