Хмельницький гурт «Безодня» виступить на драйвовому фестивалі "Файне Місто"

Хмельницький гурт «Безодня» виступить на драйвовому фестивалі "Файне Місто"
Фестивальне містечко розкинеться на території міжнародного аеропорту "Тернопіль", що дозволяє вмістити більше 10 тисяч глядачів з різних куточків країни.

На музичних сценах фестивалю будуть виступати понад 40 відомих гуртів з України, а також гості з Швеції та Італії. Також планується перегляд трансляції фіналу Чемпіонату світу з футболу на найбільшому екрані Тернополя. Також відбуватимуться різноманітні дійства та перфоменси: DRAG-RACING, WORK-OUT, футбольний та пейнтобольний турнір, стрітбол, фаєр-шоу, автограф-сесії, квести.

-Влітку сезон різноманітних цікавих фестивалів, - каже лідер гурту «Безодня» Олександр Банашко. - Наш гурт буде грати на фестивалі"Файне Місто" свої кращі пісні з нової та старої програми. Запрошуємо всіх хмельничан. Буде круто, легко та рок-н-рольно.  

На фестивалі функціонуватиме одразу три сцени. Хедлайнерами головної сцени стануть: "СКРЯБІН" та "ТНМК". Також на ній відіграють "O.Torvald", "Роллік'с", Ірена Карпа з гуртом "QARPA", "Тінь Сонця", "Кarna", "Перкалаба", "Ot Vinta", "ФЛІТ", "Los Colorados", "Epolets", "Безодня", "Серцевий Напад", "Триста8ісім" та гості з Італії - гурт "The Last Fight". Ведучий - М’яч Дредбол.

Відео дня

Друга - рок-сцена - буде представлена такими виконавцями: "RIDEAU" (Stockholm, Sweden), "Skinhate", "Jinjer", "LATUR" (ex "АННА"), "Cherry-merry", "Fontaliza", "Ворст", "0352", "Лоскіт", "Dash", "Кімната Гретхен", "По ту сторону", "Квітка Року", "Anebo", "MilkIt", "Friday Story".

А на третій - нічній Rave box сцені - усіх розважатимуть електронною музикою відомі діджеї, серед яких хедлайнером буде dj Myztical.   

На території "Файного Міста" працюватиме наметове містечко, яке цілодобово буде охоронятись і буде забезпечене дровами та питною водою.

Місце проведення: Тернопіль12-13 липня

Квитки можна придбати:

Хмельницький: Сергій Костюк (097)72-61-434, магазин YAMAHA (пр. Миру, 59 - "Видавництво Поділля", 2-й поверх, офіс 215)

Кам'янець-Подільський: Давид Дем'янчук (068)42-97-660

Вартість квитка : 200 гривень

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    так було бурне обговорення про те , що тернопіль не гуляє ...а фестиваль все ж буде ? треба заробляти гроші ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up