Хмельничан запрошують до Львова випити ранкової кави, посмакувати шоколадом та продегустувати сир та вино

Хмельничан запрошують до Львова випити ранкової кави, посмакувати шоколадом та продегустувати сир та вино
Мешканців Хмельницького запрошують відвідати головні гастрономічні фестивалі осені у Львові.

24-27 вересня відбудеться міське свято кави, де будуть представлені різні сорти кави і смаколики до напою, презентуватимуть кавове обладнання, навчать культури споживання духмяного напою, проведуть майстер класи по обсмажуванню і приготуванню кавових зерен.

А ще поціновувачі кави зможуть побачити унікальну колекцію кавових горняток різних епох від київського ресторатора і колекціонера.

Відео дня

16-18 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться фестиваль шоколаду, відвідувачів чекає різноманіття шоколадних солодощів та майстер-класи від шоколатьє. Кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та дізнатися більше про шоколад.

23-25 жовтня на площі перед Львівським Палацом Мистецтв протягом трьох днів відбуватиметься ярмарок сирів та вин та працюватиме арт-майстерня.

Вже традиційно у програмі сирно-винного свята - дегустації, кулінарні майстер-класи, музичні виступи, фестивальне караоке, презентація колекції одягу та аксесуарів з винних корків, кінопоказ, дегустація гігантського сирника, сирно-винне караоке, майстер-клас з виготовлення свічок та свічників і, звичайно ж, працюватиме давильня винограду, де приблизно тонну винограду львівські ресторатори і відомі люди чавитимуть ногами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    ДЯКУЄМО!! ПРИЄМНО ТАКЕ ЧИТАТИ!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up