У Хмельницькому дітки встановлювали рекорди у найменших в світі перегонах

У Хмельницькому дітки встановлювали рекорди у найменших в світі перегонах
Біля кінотеатру Шевченка, малеча приймала участь у «Перегонах повзунів», а матері годували груддю малюків просто неба на флешмобі, за це всі отримували отримували подарунки.

-Під час вагітності ми займалися у центрі розвитку «Простір», - розповіла Наталя. - Сьогодні нас запросили прийняти участь у перегонах малюків, адже малюк вже повзає. Дуже приємно, що наш Матвій доповз першим на перегонах серед першої четвірки малюків. Гарно та весело провели час з родиною.

-Сьогодні прийняла з донькою Ангелінкою участь у п’ятихвилинному флешмобі по вигодовуванню груддю, - розповіла Аня. - Також ми поповзали на перегонах повзунів. Моя донька показала гарні результати.

-Гарне та веселе свято, - розповідає мама семимісячної Жені Олена. – Ми дефілювали у слінгах. Прикольно, нам дуже сподобалося. Була можливість поспілкуватися з іншими мамами та друзями.

Відео дня

8-річна Софійка та інші дітки малювали на плакаті свої побажання та мрії для хмельницьких військових, які зараз знаходяться на Сході.

-Мені розповідали, що чоловікам, які зараз на війні важко, - каже Софійка. - В них немає води. Тому я намалювала на плакаті воду, аби їм було не так спекотно та сонце, щоб був мир в Україні.

-Всесвітній тиждень грудного вигодовування проводиться з 1-7 серпня більш ніж в 170 країнах, - розповідає організатор свята Катерина. - Все це проводиться для стимулювання грудного вигодовування і поліпшення здоров'я дітей в усьому світі. У Хмельницькому вже втретє відбувся «Диво-фестиваль Усвідомленого батьківства». З кожним роком матерів, які хочуть показати вправність своїх малюків, все більше. Це не може не радувати.

Також для усіх учасників провели майстер-класи з сальси. Запальними танцями усі залишилися задоволеними. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up