У Хмельницькому гурт «Грань Алое» презентує кліп «Твій голос вирішує все»

У Хмельницькому гурт «Грань Алое» презентує кліп «Твій голос вирішує все»
Хмельничан та гостей міста 23 травня запрошують на презентацію нового кліпу та сольний концерт гурту.

Кліп на пісню «Твій голос вирішує все» знімали в Хмельницькому.

Як розповіли «ВСІМ» учасники  гурту «Грань Алое», для зйомок використовували дві локації. На березі річки Південний Буг знімали козацькі бої, акторами були молоді люди віком 12 - 15 років. Друга локація на території Палацу творчості, там знімався безпосередньо сам гурт.

Відео дня

-Головна ідея пісні - свобода голосу і право вільно висловлювати свої думки стосовно соціальних проблем народу, - розповів лідер гурту «Грань Алое» Олексій Карташов. -Ідею пісні вирішили підкріпити відеокліпом. У ньому не дорослі дядьки у ролі козаків, а саме підростаюче покоління. Ми хотіли показати глядачу, що вже на зміну старим совковим традиціям, навіяними нам силою, вже встигло вирости нове покоління. Незважаючи на свій молодий вік, воно має набагато більшу силу духу, мужність та патріотичність і головне, одвічне прагнення до волі, що в принципі є головною рисою незалежного народу.

Кліп знімав друг гурту «Грань Алое», молодий талановитий хлопець, вірмен за походженням - Севак Казарян. Зйомки тривали один день, відзнявся матеріал й вийшов повноцінний відеокліп.

-Під час зйомок приколів було багато, але особливо запам'ятались коли навколо позбирались люди і реагували на процес, як на справжній концерт, - каже Олексій. -Тільки по їх обличчям було помітно, що вони не все розуміли, адже ніде колонок не було і звук видавали тільки барабани, під які ми робили вигляд ніби щось там граєм та співаєм. Також було незвичним й саме місце проведення такого заходу, адже це не центральна площа, не майданчик біля кінотеатру Шевченка, а закуток за Палацом творчості. А ще неподалік на березі річки, було місце дислокації бомжів і вони відверто раділи ритмам нашого барабанщика, розпиваючи якийсь «шмурдяк». Так що весь процес проходив весело.

Про цю та інші культурно-мистецькі події у Хмельницькому на moemisto.ua/km

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up