Вулицями Хмельницького проїхала критична маса велосипедистів

Вулицями Хмельницького проїхала критична маса велосипедистів
Хмельничани, які щодня використовують велотранспорт, нагадали іншим учасникам дорожнього руху про свої права на дорозі. Велосипедисти долучилися до світового флешмобу "Критична маса".

Суть акції полягала у тому, що велосипедисти гуртом проїхали містом. Такий велопробіг відрізняється від звичайного тим, що учасники не узгоджують своє пересування з міліцією чи владою, як це робилося під час велодня. Велосипедисти їдуть колоною, не порушуючи правил дорожнього руху. Колона, займаючи місце на дорозі, вимагає у автомобілістів рахуватися з правами велосипедистів. Головне гасло ініціативи - "Ми не блокуємо рух, бо ми і є рух!".

У Хмельницькому до акції долучилися близько півтори сотні учасників. Їхали від парку Чекмана, через Катіон, і завершили прогулянку на пляжі. Попри масовість, обійшлося без ДТП. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Велосипедисты - критичная масса. Красиво сказано.
  • Anonymous

    Можливо, накінець з допомогою ЄВРОПИ та європейських стандартів у нас в нашій РІДНІЙ УКРАЇНІ наведуть порядок на дорогах.Та замість тих БУРЯНІВ-ХАЩІВ,що ростуть на узбіччях доріг,буде розширено проїзну частину та відведено спеціальна (розмічена) доріжка ДЛЯ ВЕЛОСЕПЕДИСТІВ.
  • Anonymous

    Вот когда они начнут пешеходный переход переходить с велосипедом в руках а не на нем, а так же перестанут с левого ряда поворачивать налево, то тогда может быть, а так...
  • Anonymous

    было 194 человека... на старте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up