Аварія на Хмельниччині: 6 людей травмовано, одна жінка загинула (ОНОВЛЕНО)

Аварія на Хмельниччині: 6 людей травмовано, одна жінка загинула (ОНОВЛЕНО)
26 листопада о п’ятій години ранку поблизу села Тиранівка Хмельницького району на трасі Житомир-Хмельницький пасажирський мікроавтобус «Volkswagen», який їхав на речовий ринок, з’їхав з траси і впав у кювет.

У аварії загинула жінка. Травми отримав водій та п’ятеро пасажирів.

– Ожеледиці на дорозі не було. За попередніми свідченнями очевидців, гума на колесах мікроавтобуса була літньою. Водій, який на момент ДТП за кермом знаходився третю годину, перевищив швидкість, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся, - каже старший інспектор відділу Державтоінспекції у Хмельницькому Андрій Прокопенко.

Автомобіль, збивши кілька молодив дерев, завис на чагарнику. У мікроавтобусі, крім водія, було п’ять пасажирок з містечка Радомишль на Житомирщині та одна жінка з села Комарівка Макарівського району Київської області. Жінки їхали до Хмельницького на речовий ринок.

Відео дня
> У аварії загинула 56-річна Галина Швець з Радомишля. 57-річний водій дістав переломи ребер зліва, забій м'яких тканин голови та грудної клітки, і травму живота. 33-річна пасажирка з Радомишля отримала удари в голову, грудну клітину, перелом грудного відділу хребта та п’ятого ребра зліва. 58-річна жителька Київської області отримала травми грудної клітини, 57-річна жителька селища Городок Радомишльського району отримала удар у грудну клітину. 36-річна жителька Радомишля вдарилася головою, її 35-річна односельчанка отримала переломи ребер та удар у голову.

Тіло загиблої жінки направили на судмедекспертизу, а всіх інших потерпілих госпіталізували до обласної лікарні.

- За попередніми даними, водій мікроавтобуса був тверезий. У нього взяли кров на визначення рівня алкоголю у крові, - каже Андрій Прокопенко. - Працівники Державтоінспекції звертаються до водіїв, аби вони перейшли та використовували зимову гуму на колесах своїх автомобілів, бо це може стати основною причиною аварії на дорозі. Оскільки погодні умови зараз різко змінюються і буде до ожеледиця, необхідно дотримуватися безпечної швидкості руху.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Водій міг просто не встигнути замінити гуму через різку зміну погодніх умов, тим більше, шо вона торкнулася не всіх регіонів, і там де проживає водій могла бути інші більш сприятливі дорожні обставини ніж на на Хмельниччин.і
  • Anonymous

    Не судіть суворо, але з різкою зміною погодніх умов не всі встигли замінити гуму, тим паче, що погіршення погодніх умов і сніг йшов не на всій території, тобто де живе водій могла бути норм погода, а на Хмельниччині зовсім інша
  • Anonymous

    Более подробно о ситуации в целом Вам ответил Komarowskiy Wazslav. Нету денег - не садись за руль. Не хочешь думать о сохранении своей жизни, подумай о пассажирах!
  • Anonymous

    я говорю о ситуации в целом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up