Дмитро Червонюк, який у Хмельницькому на смерть збив пішохода: мені погано

Дмитро Червонюк, який у Хмельницькому на смерть збив пішохода: мені погано
На місці аварії водій іномарки від госпіталізації відмовився, однак пізніше опинився у лікарні.

Нагадаємо, ДТП сталася у ніч з 20 на 21 серпня. За словами свідків, Toyota, за кермом якої перебував син депутата Хмельницької обласної ради Дмитро Червонюк, на великій швидкості рухалася по Кам'янецькій у бік Рибалка. 26-річний Олег Крушельницький саме переходив дорогу по "зебрі". Надалі відбулося зіткнення. Удар був такої сили, що хлопець відлетів на кількадесят метрів.

По темі: Хмельницький: на смерть 26-річного збив син депутата

- Смерть чоловіка настала миттєво, - говорить завідуючий підстанції Хмельницької міської станції швидкої допомоги Юрій Донюк. - "Швидка" лише зафіксувала смерть. Водій від надання медичної допомоги відмовився.

Відео дня
> По темі: Юнак, який на смерть збив пішохода у Хмельницькому, у лікарні

Однак, як стало відомо журналістам "ВСІМ", цього ж дня, 21 серпня, Дмитро Червоненко опинився у відділенні неврології Хмельницької міської лікарні. Через кілька годин юнака перевели до Хмельницької обласної лікарні, за словами лікарів, на дообстеження.

По темі: Хмельницький: Олега, якого збили на "зебрі", поховали

Журналістам газети "ВСІМ" вдалося поспілкуватися з Дмитром. Коментувати ситуацію юнак відмовився. 

- Мені погано, - єдине, що спромігся сказати водій. - Без коментарів.

У Мережі юнак востаннє з'являвся о 12:45 22 серпня. Після того, через кілька годин сторінка Дмитра у ВКонтакте виявилася вже видаленою.

У лікарні стан здоров'я Дмитра Червонюка наразі не коментують. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (131)
  • Anonymous

    Вася тихо будь тебе теперь не с кем кататься в Оазис по телкам так дрочи дома поможет)) а твоему Диме или как этого убогого Сынули депутат смертная казнь!!!
  • Anonymous

    Да, не похоже. Оля выставляет фотки, проходит тесты по поводу того, сколько у нее будет детей... Странно как-то. Вроде не маленькая девочка
  • Anonymous

    http://vk.com/o.chervonyuk это его сестра... не сильно похоже, что у семьи проблемы... сочувствую семье погибшего... это просто шокирует тем, что вообще может быть... похоже на ситуацию в Николаеве, когда детей депутатов тоже спасали от решетки.Похоже, что чтоб они не сделали, им все можно...!
  • Anonymous

    так почему же его отмазывают, когда он должен сесть по закону... его не надо убивать... но он задавил и должен нести наказание, а его отмазывают, вот тут и проявляется мажористость... если он хороший парень по жизни, пусть придет в милицию и отсидит срок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up