У Хмельницькому на "зебрі" маршрутка на смерть збила пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)

У Хмельницькому на "зебрі" маршрутка на смерть збила пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)
Трагедія сталася близько шостої години ранку.

- Близько 6:10 водій маршрутного таксі «Volkswagen LT», рухаючись по вулиці Маршала Рибалка у напрямку проспекту Миру, на перехресті з вулицею Зарічанською наїхав на пішохода – 61-річну жінку. Від отриманих травм жінка загинула на місці ще до приїзду «швидкої», - каже старший інспектор відділу ДАІ у Хмельницькому Андрій Прокопенко.

На момент аварії перехрестя регулювалося за допомогою дорожніх знаків, а світлофор працював у нічному режимі, тобто блимав жовтий сигнал.

Відео дня
> - Щойно від"їхавши від зупинки "Електроніка", 38-річний водій каже, що побачив пішохода в останній момент безпосередньо перед машиною і вже нічого не встиг зробити, аби уникнути ДТП, - говорить старший інспектор відділу ДАІ у Хмельницькому Андрій Прокопенко.

У маршрутки розбита передня фара, деформована кришка капота і розбите лобове скло.

Бус відвезли на штрафмайданчик через дві години після аварії

Як розповіли у "швидкій", хмельничанка від отриманих травм загинула на місці.

Станом на дев'яту ранку маршрутку та тіло жінки з дороги прибрали і рух транспорту відновили

У справі відкрили кримінальне провадження за статтею 286, частиною другою Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою, що спричинили  смерть  потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження». Якщо водія визнають винним, йому світить покарання у вигляді позбавлення  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

Наразі у справі проводять слідчі дії та встановлюють причини аварії. У водія взяли кров на алкоголь, а машину відвезли на штраф майданчик ДАІ міста Хмельницького. Слідчі допитують водія та свідків. Їх не було дуже багато, оскільки аварія сталася рано вранці.

- На даний час у Хмельницькому вдвічі збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод та у п’ять разів збільшилася кількість загиблих. Якщо у минулому році протягом січня-березня не було жодного загиблого, то у цьому році за аналогічний період їх вже п’ять, - каже Андрій Прокопенко. -  Ми вкотре звертаємося до водіїв та пішоході і просимо дотримуватися Правил дорожнього руху, проявляти максимум уваги та взаємоповаги один до одного. Хочемо наголосити на тому, що пішоходи повинні переходити дорогу у встановлених місцях, а водії – були максимум уважні та обережні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anonymous

    "...покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років...", мав би гроші, то "відкупився" би як Червонюк((( Факти: Відповідно до вироку, звинувачений Червонюк порушив 12.3 та 12.4 пункти Правил дорожнього руху та частину 2 статті 286 Кримінального кодексу Ураїни. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк 4 роки. Проте статтею 75 Кримінального кодексу України до нього застосовано іспитовий термін строком на один рік. Червонюка також позбавили права керувати автомобілем строком на 3 роки.
  • Anonymous

    * не только в детях младших классов
  • Anonymous

    Да, у меня нет детей, однако я вас уверяю, что поцарапать можно даже простой тканью, главное захотеть. Но суть не в этом. Суть в том, что нужно за ребенком следить, учить манерам, не отпускать самого и самое главное - следить за ним. Понятно, что проблема в детях младших классов, школьники и студенты тоже наносят много вреда, но начинать нужно с детского возраста, иначе потом не исправить уже
  • Anonymous

    Тарас ты дебил !Чтоб ты так смотрел!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up