Хмельничан запрошують послухати важкий рок на фестивалі «Руйнація»

Хмельничан запрошують послухати важкий рок на фестивалі «Руйнація»
24 травня відбудеться одинадцятий наймасштабніший у Західній Україні рок-фестиваль закритого типу «Руйнація». Важкий український рок у виконанні молодих колективів запрошують послухати у Львові.

Фестиваль відбудеться на майданчику «Романтик» по вулиці Болгарській, 4 у Парку культури.
Початок о 13:00.
Квитки: до 20 квітня – 70 гривень. З 21 квітня до 23 травня - 90 гривень, у день фестивалю – 100 гривень. Квитки можна придбати в організатора за телефоном 063-256-88-35 та за цими адресами у соцмережах - vk.com/liezavetta, http://vk.com/lekaaaaaaaaaaa.
- Унікальним для фестивалю ми вважаємо дух, атмосферу єдності, гарний відпочинок, можливість за невеликі кошти послухати дійсно хорошу музику. Ну і, звичайно, це розвиток молодої рок-сцени України. Хоча на теперішній час кількість схожих фестивалів збільшилася, - каже організатор фестивалю Віктор Новоселов.
За роки свого існування фестиваль став доброю традицією не тільки для львівської молоді, а й для тих, хто приїжджає сюди з усієї України.
- «Руйнація» змінюється разом із публікою. Фестиваль виховує вже третє покоління молодих амбіційних людей, - каже Віктор Новоселов. – Головним досягненням можна вважати той факт, що у 2009 році фестиваль визнали найкращим фестивалем України. Цьогоріч глядач побачить інший рівень організації і доволі цікавих потужних гостей з Європи – гурт «Taped». Приваблюють низькі ціни на квитки.
Щороку «Руйнація» проходить під егідою «Слухай своє - обирай своє».
- Це дуже важливо! Ми завжди підтримували українських рок-виконавців і давали молодим гуртам змогу показати себе великій аудиторії, - каже організатор.
Ведучим заходу буде Мяч Дредбол. На «Руйнації» звучатимуть композиції та гурти з Майдану. Але це далеко не основний критерій, за яким формували склад учасників. Гурти обирали серед запропонованих організаторами самі слухачі.
Щороку «Руйнацію» відвідує все більша кількість зовсім різних людей. Не дивлячись на це, між виконавцями і прихильниками завжди є діалог.
- Ми не хочемо і не будемо заганяти фестиваль у рамки! Хто хоче, той і приходить. Публіка найрізноманітніша, - каже Віктор Новоселов.
Організатори фестивалю, окрім «Руйнації», готують у цьому році ще декілька проектів різного масштабу. Але поки що тримають їх у таємниці.
- Що чекає «Руйнацію», далі визначить наш слухач і наш дух. Всьому свій час і не потрібно заглядати в майбутнє аж так далеко, - каже організатор.

«Руйнація ХІ»*:
- «Taped» (Ліхтенштейн)

- «Кожаный Олень»
- «Роллікс»
- «Merva»
- «Skinhate»
- «(M)theory»
- «Машина Занята»
- «People Eat People»
- «Kompas»
- «Ebola»
- «Z.U.L.U.»
- «[SALE]only»
- «Farinhate»
*Склад учасників уточнюється організаторами

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Лише назва, вже відлякує ))))))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up