САМЕ ЗАРАЗ: у Хмельницькому проходить еко-фестиваль «Green Fest» (ВІДЕО)

САМЕ ЗАРАЗ: у Хмельницькому проходить еко-фестиваль «Green Fest» (ВІДЕО)
На міському пляжі хмельничани слухають лекції про стосунки чоловіків та жінок, вчаться робити тайський масаж, плести браслети, малювати, танцювати сальсу, беруть участь у спортивних змаганнях і просто відпочивають.

Міський пляж поділений на секції. З шостої години ранку тут проходять майстер-класи. Їх організатори обіцяють провести до 30 протягом дня.

Йога на свіжому повітрі – прекрасне поєднання з природою і відчуття гармонії у душі..

Відео дня
>

Тренер Олег Колосовський допомагає молоді розібратися у стосунках між чоловіком та жінкою.

Тетяна Дутчак та Анатолій Дробина вчать системно-сімейним розстановкам за Б. Хелінгером.

На творчих майстер-класах молодь малює та вчиться плести браслети.

- Ми сьогодні зібралися помалювати. Я малюю хлопця і дівчину. Люди – це моя найулюбленіша тема для малювання. Малювати я почав два роки тому після того, як ми з другом подивилися аніме, мені стало цікаво і я вирішив малювати сам. Навчитися неважко – потрібно лише уявити і почати малювати. Я вчуся на кухаря і малювання мені допомагає у оформленні блюд, - каже Єгор Семянистий (16)

Таку кусудаму – кулю з паперових квітів – можна навчитися робити на творчих майстер-класах. Покаже, як її зробити майбутня вчителька малювання, куратор на майстер-класі Діана Панасова.

Людмила Дарморос вчила робити тайський масаж просто неба. Тепер учасники її майстер-класу зможуть робити цю процедуру один одному себе вдома.

20 волонтерів допомагають організаторам у проведенні фестивалю. Це – переважно, студенти хмельницьких вишів.

- Для нас це фестиваль – це ще одна можливість підтримати здоровий спосіб життя, за який ми виступаємо, та поспілкуватися з друзями. Ми раді, що молодь зібралася тут, а не сидить дома за комп’ютером. Ми за очистку міста, тому сьогодні з радістю допомагали прибирати пляж, - кажуть волонтерки, студентки торігвельно-економісного коледжу Катерина Черніюк (16) та Юлія Стреніцька (16) 

Волонтери готуються до танцювального флеш-мобу, який відбудеться після дев’ятої години вечора.

Фестиваль підтримали члени хмельницького автоклубу. Вони здійснили автопробіг містом на 16-ти автівках, розповідаючи людям про фестиваль.

- Ми хоча і автомобільний клуб, але займаємося не тільки автомобілями. Ми активно підтримуємо заходи, які підтримують розвиток нашого міста, тому вирішили сьогодні взяти участь у цьому еко-фестивалі. Ми хочемо показати, що автомобілісти і автомобілі не тільки для забруднення навколишнього середовища. Ми також люди, які хочуть знайти можливість жити у кращому місті. Ми із задоволенням підтримуємо ідею створення нового парку. Особисто я з нетерпінням очікую ще й змагань з волейболу та баскетболу. Сам хочу взяти у них участь, - каже член автоклубу Володимир Огойко (27) (зліва)

Фестиваль триватиме до шостої години ранку 1 липня. До цього часу відвідувачі мають можливість взяти участь у майстер-класах, спортивних змаганнях і подивитися на концерт та флеш-моб.

 

Програму фестивалю можна переглянути тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    якість відео - пєчальбєда
  • Anonymous

    даже на фото моя машина)))спасибо, Вова=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up