На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки

На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки
Сьогодні на вулиці Інститутській у Києві убито двох свободівців з Хмельниччини.

Загинув голова Старокостянтинівської міської організації Бондарчук Сергій Михайлович (1961 р. н.). Він був учителем фізики місцевої гімназії. Як повідомила кореспонденду "ВСІМ" учениця гімназії, це величезна втрата для гімназії та для Хмельниччини, адже вчителі були надзвичайними людьми.

Також убито Миколу Дзявульського (1958 р.н.). Він був учителем географії і біології. Близько 9 години ранку 20 лютого 2014 року, біля палацу "Жовтневий" у місті Києві зупинилось його серце прострелене снайпером. Микола Степанович брав активну участь у житті міста: обирався депутатом міської ради 1994-1998 років, очолював Спілку підприємців Шепетівщини 2002-2005 років, довгий час працював на викладацькій роботі вчителем георграфії шепетівської школи-ліцею, останній час був помічником народного депутата від ВО "Свобода" Ігоря Сабія.

Редакція "ВСІМ" приносить співчуття рідним і близьким загиблих.

Відео дня
>

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Те шо ви незделали,вони прагнули кращого життя для нашої країни,для нас.СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!
  • Anonymous

    Вічна пам"ять
  • Anonymous

    Уж учителям то что там делать....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up