Адвокати Червонюка «прогуляли» апеляційний розгляд справи

Адвокати Червонюка «прогуляли» апеляційний розгляд справи
На перше засідання Апеляційного суду у справі Червонюка два адвоката Дмитра не прийшли. Головуюча суддя Апеляційного суду Хмельницької області Інна Вітюк перенесла слухання на одинадцяту годину 16 травня.

Сьогодні, 24 квітня, обласний Апеляційний суд мав вперше провести слухання у справі Дмитра Червонюка, який збив пішохода Олега Крушельницького вночі 20 серпня 2013 року. До суду надійшло два клопотання двох  захисників Червонюка Володимир Бекалюка та Павла Луцюка, які попросили перенести дату розгляду справи. Перший повідомив, що  хворіє, інший написав, що відсутній, бо знаходиться  на іншому судовому слуханні у  Чернігівській області.  Колегія суддів перенесла розгляд справи, а обвинувачуваній стороні дали усне попередження.

-       Якщо на наступне судове засідання хтось з ваших адвокатів не з'явиться, у вас їх  аж троє, суд буде продовжувати розгляд справи за їх відсутності,  - каже Інна Вітюк . -  З'явиться Кащенко, а тих двох не буде, будемо розглядати справу з одним. Якщо Кащенко не з'явиться на судове засідання, то суд вам забезпечить іншого захисника. Більше з цих підстав суд розгляд справи відкладати не буде.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Переглянув я "твій" аккаунт і зробив висновок, що таких ідіотів як ти ще пошукати потрібно.
  • Anonymous

    А такий аккаунт слабо підробити, заздрісна і самозакомплексована сволоч? Це все на що здатний хуєлюб?
  • Anonymous

    Тебе у цьому житті уже ніщо не перевиховає. Народився виродком і здохнеш ним
  • Anonymous

    Тільки вязниця його перевиховає!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up