Хмельничани каталися на каруселях і співали караоке у парку Чекмана (ВІДЕО)(ОНОВЛЕНО)

Хмельничани каталися на каруселях і співали караоке у парку Чекмана (ВІДЕО)(ОНОВЛЕНО)
На Великодні свята у парку імені Чекмана офіційно відкрити сезон відпочинку 2014-го року. Хмельничани сім'ями прийшли на свято: гуляли, співали, грали у ігри та отримували подарунки.

- Великдень – це всято у душі. Хочеться, щоб і діти відчули це свято. Тому я їх взяла на прогулянку до парку. На три атракціони та солодку вату вже витратила сто гривень. Це немало як для одного дня відпочинку, виходячи з ситуації, що склалася у країні. Але діти не повинні залишатися без задоволення. Хочеться їм подарувати радість, - каже хмельничанка Тетяна Сухораб, яка відпочиває у парку.

Катерина Дубина та Софія Сухораб катаються на лебедях і задоволені прогулянкою.

Відео дня
> На другий день після Великодня 21 квітня у парку імені Чекмана людно. Гарно одягнені жінки, чоловіки та їхні діти крокують алеями. Малюки катаються на каруселях, конях та казковому потязі. Дорослі дивляться за дітлахами, спілкуються, а деякі відпочивають у будиночках з шашликами та іншими смачними наїдками.

Найбільші черги стоять біля кіосків з улюбленими ласощами дітлахів: поп-короном і солодкою ватою. Порція поп-корну коштує від десяти гривень, солодка вата на паличці - десять гривень. Просять купити маленькі хмельничани і кульки та іграшки, вибору яких у парку також вистачає.

На атракціони та солодощі дітлахам батьки у цей день, в середньому готові витратити по сто гривень, адже свято і хочеться порадувати малечу. На десяти атракціонах парку, які у минулому році відремонтували приватні підприємці, можна покататися за 10-15 гривень.

- Цьогоріч ми відремонтували атракціон «Веселі гірки». Влітку плануємо розпочати роботу над відновленням колеса огляду. Хочемо ще зробити потяг та дитячий майданчик, який працюватиме безкоштовно для всіх дітей, - каже депутат Хмельницької міської ради, підприємець Олег Певнєв, чия дружина взяла у оренду та відремонтувала за власний рахунок атракціони парку.

У луна-парку, що працює біля головної сцени, ціни коливаються від 15 до 50 гривень за жетон.

Улюбленців зоокутка – козлів та кізочок - вивели погуляти у парк. Їх можна було погладити та сфотографувати, що залюбки робили хмельничани 

Біля центрального входу у парк дітям та їхнім батькам підготували свято сімейного відпочинку "Атракціони, сонце та вода - кращі друзі малюка!".

- Сімейний відпочинок – це найкращий відпочинок. Необов’язково возити дітей на дорогі курорти, а достатньо виділити декілька годин на тиждень і вийти з ними погуляти. Це корисно для здоров’я та налагодження стосунків між батьками та дітьми. Тому на другий день Великодня, коли люди вже відсвяткували, ми вирішили організувати це свято і відкрити сезон відпочинку, - каже співорганізатор свята, заступник директора будинку культури Сергій Щербанюк.

Навколо імпровізованої сцени зібралися школярики, дошкільнята та їхні батьки. Вони слухали пісні, дивилися показ мод, грали у ігри, співали караоке, малювали на асфальті, танцювали та змагалися у спритності.

Олександр Ткачук під бурхливі оплески виконав пісню «Малий козак»

Найактивніші дітлахи отримували квитки на атракціони та солодощі від організаторів.

- Ми хочемо, щоб діти отримували квитки на атракціони не за гроші, а за ті вміння, які у них є. Ми хочемо забрати дітей від комп’ютерів, щоб вони займалися танцями, спортом, співами і з користю проводили вільний час. Здоровим бути модно, талановита людина – це круто! Це своєрідна замальовка успішної дитини., - каже Сергій Щербанюк.

Конкурс був також і від газети «Діловий тижневик «ВСІМ». Троє малюків, які найголосніше вигукували «Газета «ВСІМ»!», отримали квитки на атракціони парку.

Одним з переможців конкурсу став Тимур Пєвнєв, який прийшов на свято з батьками та сестричкою.

- Ми відсвяткували Великдень за всіма канонами - ходили до церкви на богослужіння. На сьогодні плануємо сімейний відпочинок з друзями. Погода дуже хороша, що сприяє гарному настрою. У парку діти не дуже люблять кататися на атракціонах. Син, наприклад, кататиметься на самокаті. Мені подобається поп-корн – тут він найсмачніший у місті. Після парку, мабуть, підемо повечеряємо у кафе, - каже мати Тимура Інга Пєвнєва

Дітлахи залюбки співають караоке

Олеся Лапатіна співала у караоке пісню про лелеку. Дівчинка прийшла до парку з батьками та молодшим братиком Андрійком.

- У нас чудовий настрій, на вулиці гарна погода і ми щойно подивилися цікаву програму для дітей. Дуже добре, що організатори  таким чином їх заохочують до танців, співав та поезії. Ми вже покатали малюків на каруселях та кониках. Олеся їх дуже любить. У неї дома навіть є колекція іграшок-коників. Загалом, на відпочинок ми плануємо витратити не більше ста гривень, - каже мати Олесі Ольга Лопатіна

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up