Кам’янецький переїзд обіцяють відкрити у вересні

Кам’янецький переїзд обіцяють відкрити у вересні
Через два місяці на Кам’янецькому переїзді будуть, як і раніше, зупинятися приміські потяги – обіцяють представники Хмельницької облдержадміністрації.

- Нам обіцяли, що здадуть станцію в експлуатацію 1 липня. Але бачу, що об’єм робіт збільшився і ведуться вони несистематично, працівники тут з’являються 2-3 дні на тиждень, – каже голова первинної профспілки захисту підприємництва ринку «Ранковий» Галина Братасюк. – Але добре вже й те, що ремонт все ж таки роблять. 

Відео дня
> Представники обласної адміністрації запевняють, що до вересня на зупинці поміняють колії, виставлять нові бордюри, поставлять сітку для безпеки, аби люди не ходили по коліях та окультурять сходи. Але точної дати відкриття залізничної зупинки ніхто не береться назвати.

- Потрібної техніки не вистачає, її приганяють з інших міст, тому роботи проводяться нерегулярно, але за два дні вже поміняли 350 метрів рейок на центральній колії, – каже начальник управління інфраструктури та туризму Хмельницької облдержадміністрації Володимир Вербановський.

За словами посадовця, незабаром з Волочиська та Деражні буде зручно добиратися до міста. На зупинці зроблять централізовані переходи, комфортну платформу та відремонтують сходи, що ведуть на міст. Витрати на відновлення сходів взяла на себе міська влада. 

- Взагалі-то, на ремонт переїзду планувалося витратити мільйон гривень. Частину коштів виділило Міністерство інфраструктури, а частину взяли з обласного бюджету, –  говорить Володимир Вербановський. 

Які поїзди будуть зупинятися на станції, поки що остаточно не вирішили. Це питання буде виноситися на громадські слухання, адже зупинка біля торговельного комплексу «Європа» також працюватиме. Більше того, біля «Європи» планують відкрити і автостанцію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up