Мешканець Нетішина перевірив як працює закон і попросив від міліції супроводу у лазню

Мешканець Нетішина перевірив як працює закон і попросив від міліції супроводу у лазню
Перевірити, чи працює новий закон про обмеження руху автоколоною без повідомлення міліції вирішив Сергій Рижук з Нетішина. Чоловік просить правоохоронців супроводжувати його та друзів ... до лазні.

Текст заяви, яку чоловік заніс до міліції та Служби безпеки України, він опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

- Їду в міліцію з повідомленням про організацію "масового заходу". Справа в тому, що вже 10 років я з друзями "організованою колоною" їзджу в баню. У контексті проголосованих Верховною Радою учорашніх "законів" прошу міліціянтів забезпечити супровід нашої колони спецавтомобілями з "ув- ув- увімкнутими" спецсигналами. Ну і так як нас збирається більше 10 чоловік, то прошу виділити працівників МВ для забезпечення громадського порядку. Думаю, що роти автоматників нам буде достатньо, - прокоментував свої дії чоловік.
За словами Сергія Рижука, "через 20-30 хвилин передзвонив на мій мобільний заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо нам для супроводу у лазню автоколони з п'яти машин міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв "попробуйте провести, побачимо, побачимо ...". Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм ...

Відео дня
> ОНОВЛЕНО: - Приїхав у відділок, і запитав у чергового де наші машини супроводу.Черговий був в шоці, на що я його запевнив, що начальник міліції в курсі, бо ми вдень занесли повідомлення. Викликали начальника ДАІ. Кругом всі ледве не дуснули від сміху, але черговий і начальник ДАІ не сміли. В кабінеті начальник ДАІ пояснив, що про закон чув, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тому ми можемо вільно їхати, - прокоментував пізніше Сергій.

Нагадаємо, що 16 січня 2014 року Верховна Рада України ухвалила низку скандальних законів, якими вводяться обмеження на проведення масових заходів, в тому числі й заборона на рух понад 5 автомобілів у колоні без повідомлення міліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Для того,чтобы апробировать Закон надо,для начала, его прочитать и не показывать свой сельский фолькльор
  • Anonymous

    Дякую за піднятий настрій!!
  • Anonymous

    супер
  • Anonymous

    Так з ними потрібно робити нам усім, щоби знали про безглуздість своїх законів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:13 Де у Хмельницькому не буде світла 29 квітня — 3 травня 10:15 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: турнірні таблиці 09:15 Вночі на Хмельниччині збили «шахед» 18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up