Підозрюваний у аварії біля "Оазису" Дмитро Червонюк був п’яний за кермом (ВІДЕО)

Підозрюваний у аварії біля "Оазису" Дмитро Червонюк був п’яний за кермом (ВІДЕО)
Родичі та друзі Олега Крушельницького, який 20 серпня загинув у ДТП біля «Оазису», прийшли під прокуратуру міста Хмельницького вимагати, аби Дмитра Червонюка взяли під варту.

До людей вийшов прокурор міста Хмельницького Олександр Мартинюк та начальних Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук.

Відео дня
> - Сьогодні Дмитру Червонюку оголосять підозру і з сьогоднішнього дня йому оберуть  міру запобіжного заходу, - каже прокурор. – Раніше він не був підозрюваним і лікарі не дозволяли його допитувати як свідка, оскільки у нього вроджена вада серця.

Нагадаємо, ще вчора за словами слідчого, Дмитро Червонюк проходив у справі як свідок.

Василь Птащук зателефонував до слідчого, який веде справу, і оголосив про те, що Дмитро Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Кількість алкоголю в крові він не оголосив. Однак тепер хлопець проходить у справі у якості підозрюваного.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Anonymous

    І що, він служив????? Не віриться.
  • Anonymous

    Люди, хто може приходьте на мітинг 2 вересня на 14:00 до дит. світу або вже безпосередньо до апеляційного суду на майдані в 15:30! Не будьте байдужими! Це могло трапитись з кожним з нас або з нашою близькою людиною, сімї Олега потрібна наша підтримка! Не можна залишити таку людину без наказання!
  • Anonymous

    Ты идиот?Они уже распиареные!Они просто показывали своё присутствие!
  • Anonymous

    Капець що робиться в Хмельницькому (:cry:)(:cry:)(:cry:)(:cry:)(:cry:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up