Голову Хмельницької ОДА записали у "скоти"

Голову Хмельницької ОДА записали у "скоти"
У "базі даних осіб, які порушують права громадян України" з"явився перший представник Хмельниччини - губернатор області Василь Ядуха.

Посадовця звинувачують у захопленні землі та ставків.

- За інформацією джерел, використовує своє посадове становище, щоб прибрати до своїх рук земельні ділянки та стави Хмельницької області. Змушує переписувати на свою доньку та сина ліквідні підприємства. З задіюванням викладачів Хмельницького університету регіонального управління та права змушував студентів отримувати по 2 га землі під ОСГ поблизу обласного центру та одразу ж дарувати земельні ділянки своїй дружині, - йдеться у описі під фото губернатора.

Як до цього ставиться сам Василь Степанович, наразі невідомо. Журналісти "ВСІМ" намагалися зв"язатися з прес-службою посадовця, але за номером ніхто не відповів, ймовірно, через те, що робочий день на цей момент вже закінчився.

Відео дня
> ОНОВЛЕНО, 6.02: У четвер, 6 лютого, зранку, ми зателефонували до прес-служби голови Хмельницької ОДА. Слухавку не брали. Поділитися мобільним номером прес-секретаря у прес-службі ОДА відмовилися, заявляючи про те, що його не знають. Порадили дзвонити за стаціонарним номером. Ми продовжуємо дзвонити за стаціонарним номером. За оновленням слідкуйте на vsim.ua.

Нагадаємо, у проекті "#НеБутиСкотом", створеним партією "Демократичний Альянс" будь-який користувач мережі може розмістити інформацію про чиновника, який зловживає владою та службовим становищем. І головне - потрібно надати докази таких порушень. Інакше інформація на сайті не з"явиться.

- У нас діє принцип презумпції вини посадових осіб. Якщо ви вважаєте, що профіль скота створено на сайті випадково, і він не вчиняв протиправних дій проти громадян України — напишіть нам про це, обґрунтувавши свою позицію, - йдеться у поясненні авторів проекту. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    ВІШАТИ ТРЕБА!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Таковы реалии нашей страны- надо менять систему, а не морды во власти, как того хотят майдаунолидеры.. Ядуха ничем не лучше и не хуже своих политических конкурентов, особенно того, кто метил на место губернатора и усиленно теперь поливает Ядуху. Страшнее, когда "борец за народ" так-же хапает и ворует у народа. Назовите мне честного оппозиционера.
  • Anonymous

    Нiчого, ця худоба в Європi з'явиться. Тiльки опубликуйте, куди поїде.
  • Anonymous

    Це ще нічого не значить. Він попереховується і повернеться. Як про Карлсона: он улетел, но обещал вернутся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up