Перша пішла: Тимошенко у Хмельницькому дякувала прикордонникам і просила для себе люстрації (ВІДЕО)

Перша пішла: Тимошенко у Хмельницькому дякувала прикордонникам і просила для себе люстрації (ВІДЕО)
У Хмельницький приїхала екс-прем'єрка, а нині кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко.

Політик прибула до Національної академіі Державної прикордонної служби України на чорному "Мерседесі". Спершу з авто вийшов помічник чи охоронець леді Ю., який виніс з машини паличку. Сама Тимошенко вийшла з машини з його допомогою та, спираючись на паличку.

Відео дня
> Взута Юлія Володимирівна у туфлі на високій танкетці. Це туфлі італійської фірми "Gilda Tonelli". Їхня вартість на офіційному сайті фірми складає близько 2,6 тисячі гривень. Жодних прикрас на жінці не було, окрім брошки на светрі.

Спираючись на паличку та руку ректора академії Валерія Райка, вона піднялася на другий поверх центрального корпусу. У кабінеті ректора отримала букет з білих троянд, який віддала помічнику.

Спілкування політика з керівництвом закладу, нардепами-бютівцями та мером Хмельницького Сергієм Мельником тривало за закритими дверима. 

Після наради ректор академії провів для Юлії Тимошенко екскурсію навчальним закладом.

На плацу Юлію Тимошенко дві години чекали курсанти і офіцери, які були у повному озброєнні і з вівчарками. Юля кілька хвилин дякувала їм за мужність, а потім потисла руки. З плацу до актової зали, яка знаходилася за 100 метрів, Тимошенко підвезли вже сріблястим авто. Тут вона виступила перед працівниками академії - пообіцяла боротися з олігархами, розповіла про нелегке життя за гратами та порівняла екс-президента Віктора Януковича з радіацією, яку пообіцяла знищити раз і назавжди. На запитання, які передавали прикордонники, леді Ю не відповідала - ректор закладу Валерій Райко запевнив, що про все, що їх цікавило, політик вже сказала. А саме - що Прикордонна служба України буде підпорядковуватися напряму Президенту, а не МВС. Представники профспілки вручили Тимошенко ще один букет білих троянд.

Після виступу була запланована прес-конференція. Журналісти чекали 15 хвилин. За цей час у музеї академії встигли замінити стола для Тимошенко, бо він, за словами прес-секретаря "був дуже відкритий". Спілкування з пресою тривало близько 20 хвилин. Тимошенко говорила про боротьбу з корупцією і запевнила, що не боїться люстрації:

- Це справа громадськості - контролювати такі речі. Люструйте нас, - заявила з посмішкою екс-прем"єр.

Ввечері Тимошенко виступила на майдані. Попри анонсований на 18:00 виступ, політик з"явилася на сцені о 18:45. Майже годину говорила про те саме - люстрацію, боротьбу з олігархією, важкість перебування у тюрмі...

До кінця промови біля "мерседеса" Тимошенко зібралися люди - стояли у черзі за автографами. Аби політик змогла пройти, її охорона зробила коридор. А з боку дороги авто було оточене кордоном міліції

Після виступу Юлія Тимошенко не затрималася - роздала кілька автографів і поїхала.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Anonymous

    То что Тимошенко 9ого мая посетила именно наш город это уже честь
  • Anonymous

    Юля - красотуля! Достойна кандидатура! Їй можна довірити Україну
  • Anonymous

    Хай би знов приїхала. Чого б і ні? Їй є що сказати і зробити
  • Anonymous

    Усе файно пройшло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up