У Хмельницький на базар приїде Тягнибок

Гастролі кандидатів у президенти Україною тривають. Слідом за Тимошенко у Хмельницький завітає Олег Тягнибок.

Зустрічатися з електоратом останній планує тільки на базарі. Про це повідомили у прес-службі. Приїзд заплановано на 25 квітня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Ну да, в нас більше немає куди приїхати, в нас всі виборці на базарі.
  • Anonymous

    Зміни себе і весь світ змінеться навколо тебе! Не плюй в криницю з якої п"єш воду! Любові, поваги, розуміння.
  • Anonymous

    Оце "Воно" що Тягнибок насаждає свою спердючу грекокатолію.
  • Anonymous

    Львів, 14 листопада 2010, 19:16 Через 3-4 роки в Україні почнеться громадянська війна. Про це в ефірі львівського телеканалу заявив представник націоналістичної партії "Свобода" Юрій Михальчишин під час дискусії з депутатом міськради Одеси від партії "Родина" Леваном Самхарадзе. Нагадаємо, раніше "Свобода" обіцяла громадянську війну після виборів. Крім того, нещодавно ВО "Свобода" заявило про війну з нащадками "асвабадітєлєй з георгіївськими лєнточками" – "данєцкімі". http://tsn.ua/ukrayina/svoboda-cherez-3-4-roki-v-ukrayini-pochnetsya-gromadyanska-viyna-mi-yiyi-vigrayemo.html \ ------------------------------------------- Це було ще в 2010 році. Ці продажні тварі, які себе називають "патріотами", зараз вбивають мирне населення сходу, пішли проти свого народу танками, але там тільки жителі тих регіонів. Та коли на майдані були справжні терористи, забороняли захищати мирних людей, переслідували Беркут та ВВ. Росіяни захищають українців від фашистів, яки залишилися після війни (точніше нащадків фашистів). Зараз воно каже, що треба євроінтегруватися, збираються збагачуватись за рахунок людей. Крім підвищення цін, та зниження рівня життя українці нічого не побачать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up