Хмельницькі велосипедисти зібрали «золото» на всеукраїнських змаганнях

Хмельницькі велосипедисти зібрали «золото» на всеукраїнських змаганнях
У Миколаєві та Білій Церкві пройшли всеукраїнські змагання з велоспорту. Юні велосипедисти з Хмельницького успішно виступили на турнірі.

Про успіх спортсменів розповідає тренер дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Вікторія Кондрут

- Наші хлопці за чотири дні взяли вісім медалей. І кожен з них виконав кандидата у майстри спорту України, - каже тренер. – Тренуються хлопці в мене та тренера Віталія Кондрута. Ми вітаємо наших спортсменів з перемогами, бажаємо професійного зростання і поменше проколів на дистанціях!

У перший день змагань у Миколаєві в пробігу на п'ять кілометрів перше місце зайняв Богдан Турта.

Відео дня
> - Це його перша перемога на всеукраїнських змаганнях. Друге місце зайняв більш досвідчений спортсмен Богдан Жук, він вже себе показав у минулому році і приніс чимало нагород, - говорить тренер. – У другий день змагань відбулася індивідуальна гонка на 10 кілометрів, була погана погода, йшов дощ. Але наші хлопці і в цей день взяли першість – «золото» Богдан Турта, «срібло» у Богдана Жука, він програв лідеру всього шість секунд.

У третій та четвертий дні змагань перемогу так само виборювали хмельничани, але першим став вже Богдан Жук. Він здобув «золото» у груповій гонці на 40 кілометрів та гонці-критеріумі на 20 кілометрів. «Бронзу» у ці дні забирав Богдан Турта за результатом очок.

Ще вісім медалей різного гатунку хмельницькі спортсмени привезли з всеукраїнських змагань у Білій Церкві.

Серед юнаків кращим став Богдан Жук. Він виборов «золото» у індивідуальній гонці на 10 кілометрів, а також «срібло» у гонці-критеріум на 10 кілометрів, та у груповій гонці на 93 кілометри.

Серед дівчат кращий результат показала Ірина Лазурко – у неї «срібло» за індивідуальну гонку на 10 кілометрів, гонку-критеріум на 10 кілометрів і групову гонку у 49 кілометрів. А Вікторія Лазурко та Дарина Беляк здобули на змаганнях «бронзу».

- Групова гонка у молодших дівчаток на 49 кілометрів була дуже цікавою, - говорить тренер спортсменок. – За десять кілометрів до фінішу спочатку пішли у відрив три дівчини – одна з Білої Церкви і дві наші хмельничанки, Дарина Беляк і Ірина Лазурко. Потім за ними пішли у погоню ще три дівчини, серед яких і наша вихованка Вікторія Лазурко. Але дівчата їхали дуже впевнено, і їх так і не змогли наздогнати. Першою була хазяйка цих змагань, другою приїхала Ірина Лазурко і за нею третьою – Дарина Беляк. Це перше призове місце у Дарини на всеукраїнських змаганнях.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up