Депутатського сина Дмитра Червонюка записали у "скоти" Хмельниччини

Депутатського сина Дмитра Червонюка записали у "скоти" Хмельниччини
На сайті з персонами, які "порушують права громадян України" вже двоє представників від Хмельниччини. Тепер, окрім голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи, у базі даних з"явилося ім"я Дмитра Червонюка.

Останній, нагадаємо, є учасником ДТП зі смертельним наслідком. У серпні 2013 року 19-річний Дмитро насмерть збив 26-річного пішохода Олега Крушельницького. Суд тривав протягом півроку, цей час водій провів у сізо. 10 лютого 2014 року суд звільнив його з-під варти, призначивши покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі умовно з іспитовим терміном на один рік. Також Дмитра позбавили прав на три роки. Червонюк, нагадаємо, є сином депутата Хмельницької обласної ради Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка.

- За інформацією джерел, у серпні 2013 року на смерть збив на пішоходному переході 26-річного хлопця. На швидкості 120,7 км/год. його позашляховик порушив правила дорожнього руху, перетнувши дві суцільні лінії. За клопотанням впливових батьків був звільнений у залі суду, - таке повідомлення розміщене на сайті проекту.

Нагадаємо, у проекті "#НеБутиСкотом", створеним партією "Демократичний Альянс" будь-який користувач мережі може розмістити інформацію про чиновника, який зловживає владою та службовим становищем. І головне - потрібно надати докази таких порушень. Інакше інформація на сайті не з"явиться.

Відео дня
> - У нас діє принцип презумпції вини посадових осіб. Якщо ви вважаєте, що профіль скота створено на сайті випадково, і він не вчиняв протиправних дій проти громадян України — напишіть нам про це, обґрунтувавши свою позицію, - йдеться у поясненні авторів проекту. 

Так, Василя Ядуху звинувачують у захопленні земель і ставків.

Коментарі (130)
  • Anonymous

    Родители купили своему сынку-убийце смертный приговор. Лучше бы в тюрьме сидел. Жаль что у нас не кавказ...
  • Anonymous

    Могут дать 15 лет чи вже дали? Відповідь: не дали і не дадуть. Тому не брешіть.
  • Anonymous

    Стосовно ночі спірне питання. Швидше пізно увечері. Але там був не лише Дмитро, а ще досить багато людей. Вони усі не нормальні? Якби тільки Дмитро, то нічого б такого не сталось. Численні експертизи довели, що Дмитро фактично не був у стані алкогольного сп'яніння і тим більше наркотичного. Тому не брешіть більше. Це дуже негарно і свідчить, що Ви тупа людина. Керуйтесь доведеними фактами, а не тим, що від бабок у тролейбусі почули
  • Anonymous

    Хоча може і Дмитро написав. В принципі схоже на Дмитра. Порядно, грамотно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up