В Хмельницькому 24 січня оголошується мобілізація

В Хмельницькому 24 січня оголошується мобілізація
"Хмельницький вставай, всі на Київ!", "Хмельницький, не будь байдужим до долі країни!", "Банду геть!". Цими та іншими гаслами майданівці закликали хмельничан підтримати всеукраїнський страйк.

На сцені було оголошено про завтрашню повну мобілізацію людей. Планують зібратися о 14.00 перед облрадою.

Велика кількість людей, що на майдані планують залишитися тут і на ніч, незважаючи на холод. Ініціативу проявили не лише чоловіки, а й жінки різного віку. Вартуватимуть по дві години, та змінюючи один одного. 

-Я не можу просто сидіти вдома, коли мої брати та сестри стоять на майдані, - каже Оксана. - Я не перший день виходжу на підтримку нашого народу, багато моїх знайомих поїхало до Києва. Ми будемо стояти і вдень, і вночі стільки, скільки буде треба. 

-Трохи позамерзали з одногрупниками, але майданівський дух та єдність людей які сюди прийшли нас зігріває,- каже Олександр Іванов.- Сьогодні багато студентів з Хмельницького Національного університету, друзів з інших вузів також підтримують майдан. Разом ми велика сила!

-Я стара та хвора пенсіонерка, не дивлячись на це, прийшла на майдан підтримати небайдужих людей, які тут зібралися,-каже Галина Семенівна. - Неможливо сидіти й дивитися новини, де молоді люди гинуть за нашу свободу. Всі на майдан, залишайте дітей родичам, знайомим або беріть з собою, як і сьогодні зробили багато батьків. Не можете їхати до Києва - приходьте сюди.

Відео дня
>

-Багато людей мають задуматися про майбутнє, в якій країні їм жити, народжувати дітей, заробляти гроші і не хвилюватися за кожні десять гривень, які дадуть чи не дадуть,- кажуть мати з донькою Наталія та Ірина Курнікови. - Ми сьогодні о третій ночі приїхали з київського майдану. Ми будемо підтримувати майдан в Хмельницькому.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Згідна з Вами , Лідо . Адже якби силовики стали на бік народу , відмовилися стріляти у своїх же братів , то нічого їм би за це не зробили ! Але проблема в тому, що вони нелюди і кати ! І немає в них совісті , і присяга для них пусті слова . Їх хто кормить, тому й служать !
  • Anonymous

    Скоро все быдло разбежиться!! Расходитесь !!! Работать надо а не беспорядки в городе делать!!!
  • Anonymous

    Цілком підтримую! Нарешті "тьотя" прокинулася і зрозуміла, що робиться в країні.
  • Anonymous

    нарешті ти написала щось толкове!!! Повністю підтримую!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up