Зранку на території хмельницької СБУ ще димлять приміщення (ФОТО)

Зранку на території хмельницької СБУ ще димлять приміщення (ФОТО)
Вночі під час штурму будівлі СБУ активісти євромайдану кидали у вікна коктелі Молотова, спалили два тролейбуси і велику кількість скатів перед входом.

Рятувальники загасили пожежу, але на ранок з будівлі, що біля задніх воріт, ще йде дим.

Відео дня
>

Стіни фасаду чорні. Мітингувальників біля будівлі немає.

Вогонь знищив центральний вхід.

Нагадаємо, під час штурму будівлі СБУ після дев'ятої вечора від кульового поранення в голову загинув молодий хлопець і є велика кількість поранених.

Коментарі (52)
  • Anonymous

    У цій ситуації перш за все шкода простих людей, які ні у чому не винні на прикладі жінки, що стояла осторонь. Якби ці чоловіки не розбили двері та не спробували прорватися( захопити) адміністративну будівлю (тобто режимний обєкт, у якому зберігалася таємна інформація, велика кількість зброї і тд.) то "особа" що перебувала на службі для запобігання цього не здійснила б постріли по нижніх кінцівках цих осіб, що спричинило поранення цих осіб та рикошет деяких куль, як наслідок важке вогнепальне поранення жінки, що згодом спричинило її смерть. А що відбувалося ..., міліція яка повинна була б забезпечувати особисту безпеку громадян, захист їх прав та свобод, охорони громадського порядку, громадської безпеки виконувати функцію попередження й припинення правопорушень стояла осторонь не здійснюючи жодних дій. Мова йде про профілактичну роботу із населенням, громадянами. що дало змогу б уникнути таких наслідків. Хоть хтось із них сказав би: «…люди добрі що ви робите…», та спробував би пояснити їм ситуацію, що склалася та можливі наслідки вчинення даних дій, виступити посередником між людьми - мирно вирішити дане питання(конфлікт). Мова не йде про застосування фізичної сили проти людей із боку міліції. Усі ми люди - та все розуміємо, яка зараз ситуація в Україні. Люди будьте людяними, адже людськими роблять нас батько і мати, людяними - робить нас виховання та наші вчинки…
  • Anonymous

    ты просто бездумное зомбированное существо... и к сожалению,даже у нас в Хмельницком пока таких достаточно... но я верю - и вы прозреете... и никто вас врагами не будет считать,вы же не виноваты что Бог мозгами обделил... СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАИНЫ которые отдали жизнь за надежду на наше с вами лучшее будущее! НАВЕКИ - СЛАВА!!!
  • Anonymous

    Ой, засунь свой один сама знаешь куда. Иди бородавки удали с морды, алкашка.
  • Anonymous

    Ой, засунь свой один сама знаешь куда. Иди бородавки удали с морды, алкашка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up