#Євромайдан у Хмельницькому наживо (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

#Євромайдан у Хмельницькому наживо (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Уся інформація про євромайдан у Хмельницькому - слідкуйте за історією, яка твориться просто зараз.

23 січня, 64-й день євромайдану

Хмельницькі депутати вимагають від Януковича розформувати "Беркут". На позачерговій сесії Хмельницької міської ради ухвалили звернення до Президента України Віктора Януковича щодо суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні.

На майдан Незалежності люди звозять покришки та діжки, будують барикади перед входом до Будинку рад.

Відео дня
2> 5 січня, 46-й день майдану

На щотижневий мітинг на майдані Незалежності у Хмельницькому у неділю, 5 січня, вийшли пенсіонери, люди старшого віку та декілька чоловік молоді. 

 

- У цей день у Києві віче не оголошували, але ми продовжуємо збиратися у Хмельницькому, щоб висловити свій протест, сказати все, що ми думаємо, обговорити ті новини, які трапилися протягом тижня, - каже депутат Хмельницької міської ради, свободівець Володимир Гончарук. - Ми пишаємося тим, що у новорічну ніч на майдані Незалежності у Києві зібралося за різними підрахунками від півмільйона до мільйона осіб, які виконали разом Гімн України. Це досягнення занесуть до Книги рекордів Гіннеса.

31 грудня, 41 день майдану

У великому наметі на хмельницькому майдані Незалежності цілодобово чергують люди. Вдень це один чоловік, а вночі там збираються шість представників від «Свободи», «УДАРу» та «Батьківщини» – по двоє від кожної політичної сили. Це і чоловіки, і жінки.

Як святкували Новий рік - читайте тут.

29 грудня, 39-й день майдану

Молодь проводжала стару владу - носила труну вулицями Хмельницького. З гаслами "В Новий рік без старої влади!" активісти студентського страйкому з Дідом Морозом, труною, вінками та лампадками пройшли центральними вулицями Хмельницького.

- Ми хочемо піти у Новий рік без старої влади, у якій панує корупція. Ми хочемо, щоб в країні провели ряд реформ і ми почали нормально жити. Щоб ми досягли рівня європейських країн і нам не соромно було йти у Європу. Тому ми вирішили таку "прощальну скриньку" пронести вулицями міста, прощаючись з владою, яку ми не бажаємо бачити тут, - каже учасниця акції Ірина.

На майдані розвішали гірлянду с фотографіями "тітушок" та "катів українського народу". Хто з хмельничан потрапив на гірлянду - дивіться тут.

У Хмельницькому записують до ВО "Майдан". Кожен бажаючий може написати заяву і отримати членський квиток у наметі на майдані Незалежності. 

- Запрошуємо всіх громадян, громадських активістів долучатися до цього об’єднання. Ним ми перекриємо всі плани наших супротивників і опонентів нас розколоти. Вони говорять, що майдан нічого не дасть, люди змучені і розійдуться по святах, а ці троє пересваряться. Але не дочекаються. Роботи вистачить усім, оскільки нам потрібно докорінно очистити владу аж до низів. Головне – щоб вистачило людей, - каже народний депутат України від "Свободи" Ігор Сабій. – Я привіз з Києва анкети та членські посвідчення. Анкети можна буде заповнити у наметах на майдані Незалежності, а посвідчення - отримати згодом.

28 грудня, 38-й день майдану

У Хмельницькому біля Ангела скорботи матері провели флеш-моб "Ангели України" на підтримку Євромайдану.

- Організаторами акції є молоді мами. Це позапартійні люди, які підтримують євромайдан, але не можуть, через те, що потрібно доглядати за маленькими дітьми, поїхати до Києва чи виходити на мітинг, - каже організатор флеш-мобу Ольга Ковалевська. – Ми не можемо більше мовчати. Тому ми знайшли можливість висловити свою позицію та показати свою моральну підтримку, організувавши флеш-моб «Ангели України».

У суботу, на євромайдані проведення мітингу не оголошували. 

На майдан о першій годині дня прийшло лише декілька чоловік. На площі чергували люди у наметі, а політичні сили на декілька годин розгорнули свої намети. У цей час біля головної ялинки міста гуляли батьки з дітьми.

- Мітинг на сьогодні не оголошували, оскільки завтра на дванадцяту годину запланували проведення віча та молебня за Україну, як і на минулому тижні, - каже тимчасовий комендант наметового містечка Олександр Рибак.

25 грудня, 35-й день майдану

У Хмельницькому на підтримку побитої журналістки Тетяни Чорновол пікетували міліцію. Журналісти підписали звернення до начальника Хмельницького обласного управління міліції Сергія Шутяка з вимогою не допустити подібних випадків на території Хмельницької області та особисто передати звернення Міністру. Журналісти "ВСІМ" також поставили підписи.

Нагадаємо, активістку євромайдану, київську журналістку Тетяну Чорновол побили 24 грудня. В ніч нападу вона їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Саме під час останньої зйомки за нею слідкували «беркутівці».

24 грудня, 34-й день майдану

Хмельничани продовжують збиратися, але не так масово. Щодня декілька десятків хмельничан приходять на центральну площу міста. Найбільше людей збирається у вихідні. Активісти кажуть, що євромайдан став місцем зустрічі для нових та старих знайомих.

Вчора, 23 грудня,  у Київ відправили два автомобіля із хмельницькими активістами.

- 16 чоловік поїхали у столицю підтримувати страйкуючих, - каже депутат-свободівець Володимир Гончарук. – Ми будемо збиратися щодня о 13:00, адже так вирішили  хмельничани. У неділю чекаємо всіх о 12:00.   

22 грудня, 32-й день майдану

Місяць тому, 22 листопада, хмельничани вийшли на майдан і під дощем розпочали безстрокову акцію протесту.

Сьогодні, 22 грудня, у Хмельницькому згадали всі дні Євромайдану.

- У вихідні ми збирали доволі масові віче, - каже координатор Народного Віче у Хмельницькому, депутат Хмельницької міської ради Олександр Симчишин. - Ми вийшли сказати, що ми вільні і горді люди, тому однозначно поборемо цю банду… Революція – це довготривалий процес, який не робиться за тиждень. Ті майдани, які збираються в Україні – це вже перемога української нації. Ніде в такій кількості люди не виходять боротися за себе…

21 грудня, 31-й день майдану

Євромайдану вже місяць. Підтримати протестуючих хмельничан закликають у неділю, 22 грудня, на майдані Незалежності.

19 грудня, 29-й день майдану

Півтори тисячі людей з Хмельницького та області знаходяться у Києві. До столиці їдуть переважно чоловіки та молодь, люди різного соціального статусу та професій. Їдуть і жінки, але їх набагато менше.

 

Люди повинні бути у столиці не менше двох днів, щоб не було спекуляцій. Їх просять не перетворювати поїздку на екскурсію. Їжу брати не треба – у Києві активно допомагають харчами.

Люди живуть у будинку федерації профспілок, Жовтневому палаці, Київській міській державній адміністрації і на квартирах.

- Щодня ми відправляємо до столиці від двох до десяти бусів, у кожному з яких їде від семи до 18 людей в залежності від дня тижня, - каже Олександр Симчишин. – Багато людей їде за власний кошт. Тільки з речового ринку їде по три-сім бусів підприємців щодня.

 

18 грудня, 28-й день майдану

На євромайдані у Хмельницькому продовжують збиратися люди вже 28 днів поспіль. Але їх кількість набагато менша, ніж у вихідні.

Починають з виконання Гімну України.

15 грудня, 25-й день майдану

Хмельничани підтримали всеукраїнський День гідності мітингом на майдані.

Підприємців не так багато - на ринку майже немає закритих кіосків, адже у передноворічний період багато покупців. Натомість, на майдані стоять старші люди, пенсіонери.

14 грудня, 24-й день майдану

У суботу, 14 грудня, на євромайдані у Хмельницькому зібралось до сотні людей. Вони слухали промови, висловлювали підтримку мітингувальникам у Києві та пили чай.

- Ми збираємо хмельничан для підтримки духу. Люди хочуть приходити спілкуватися. Вони поповнюють скриньку, у яку ми збираємо гроші на Київ. Беруть по 20-30 агіток і роздають по місту. Допомагають дуже активно, - каже депутат міської ради, свободівець Олександр Симчишин.

Разом з тим, у ці вихідні, 14-15 грудня, у Києві відбувається мітинг від Партії регіонів. Як стало відомо "ВСІМ", від нашого міста також зібрали учасників, працівників бюджетних установ. Аналогічна ситуація відбувалася і у районах. Ось відео з Дунаївців:

12 грудня, 22-й день майдану

Хмельничани продовжують щодня виходити на мітинги на майдан Незалежності. У неділю о 12:00 на площі проведуть народне віче. Після віча о першій годині дня мітингувальники планують провести загальноміський молебень.

- Основною задачею зараз є мобілізація людей на Київ. Після того, як там почали ночами розганяти майдан, набагато збільшилася кількість хмельничан, бажаючих поїхати підтримати мітингувальників, - каже свободівець Олександр Симчишин. – На цей час вже кілька сотень чоловік поїхало до Києва. Тільки сьогодні записалося до ста осіб. Поїхали і буси з підприємцями за власної ініціативи.

11 грудня, 21-й день майдану

Хмельничан обурив нічний розгін силовиками майданівців у Києві. Люди зібралися на площі, аби підтримати протестуючих, і пройшли колоною центральними вулицями міста. Багато хто поїхав у Київ. 

9 грудня, 19-й день майдану

Хмельничани підтримують тих, хто знаходиться у Києві та слідкують за порядком на хмельницькому євромайдані. Люди кажуть, що їм не сумно, а у військовому наметі тепло. У активістів є їжа та гарячий чай.

8 грудня. 18-й день майдану

У день маршу мільйону, 8 грудня, на хмельницькому євромайдані зібралося близько двох тисяч людей.

Зібрання розпочали з виконання Гімну України. Після на майдані виступали депутати міської ради, активісти та священик, який прочитав молитву. 

На майдані продовжують збирати гроші на Київ, а присутніх пригощають чаєм,бульйоном та бутербродами з салом.

- У нас мирне зібрання, яким ми підтримуємо марш мільйону у Києві. Нас ніхто не буде розганяти, оскільки у ці дні міліція у Хмельницькому показала, що вона дійсно з народом,  - каже Олександр Симчишин.

Станом на 14:00, за словами депутата, на майдані було понад 2 тисячі людей.

Праворуч від сцени поставили діжку з вогнем, біля якої гріються люди.

У багатьох людей на куртках пов'язки з сердечками "Батьківщини". Багато прапорів.

У понеділок, 9 грудня, хмельничани зберуться о 13:00.

- Ми не можемо мучити людей, змушувати їх стояти на морозі весь день, - говорить Олександр Симчишин. - Люди-то постійно підходять, але щоб полегшити все, будемо виходити двічі на день - о 13:00 та о 18:00. У наметі цілодобово будуть чергувати близько десяти людей.

7 грудня, 17-й день майдану

Сніг не завадив хмельничанам зібратися на майдані. Кілька людей залишаться і на ніч.

15:01. Хмельничан закликали бойкотувати підприємства регіоналів, а депутатів - висловити недовіру губернатору та тим головам РДА, міських рад, які не підтримали вимогу про відставку уряду.

12:25. Тривають виступи. На постаменті Віктор Бурлик, свободівець, який за спалення у березні прапора Партії регіонів відбув 5 діб арешту. 

- У Києві ходять у касках та скуповують амуніцію, - каже Віктор Бурлик

Він та депутат міської ради від "Свободи" Володимир Гончарук зранку повернулися з Києва.

- Люди готові стояти до перемоги, - говорить Володимир Гончарук. - Ми жили у Жовтневому палаці, і на власні очі бачили, що відбувається. Зараз багато хто говорить про міліцію. Але ми переконані, що у випадку силового протистояння міліція стане на бік народу. Міліція повністю підтримує людей. 

11:40. На термометрі 0, але через сильний вітер дуже холодно. Мітингуючі відігріваються біля намету з пічкою. П"ють гарячий чай. Поруч, на газоні, встановлюють великий військовий намет.

- Тут ночуватимуть, - говорить речник обласного штабу національного спротиву Олексій Голеншин. - Скільки? Скільки потрібно, до перемоги!

11:05. Мітинг веде депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Олександр Симчишин. На майдані вимагають відставки уряду. 

Виступають депутати та активісти київського євромайдану.

- Ми,як депутати, повинні мати сміливість не тільки в себе вдома, на кухнях, але й на сесіях, - говорить депутат Городоцької міської ради Віктор Хоптинець. - У районній раді таке голосування провалили. І коли виходили після засідання, то депутати стидливо опускали очі - бо їхні діти також на майдані. Негоже нам ховатися за спини своїх дітей. Зараз стоять всі - і "Свобода", і УДАР, і "Батькіщина", і громадяни безпартійні. Ви послухайте. що студенти кажуть - нам не потрібні прапори, ми за Європу. І якраз цей майдан відрізняється тим, що люди не за особистість, люди за ідею.

На майдані близько сотні людей. Кілька загорнуті у прапори, у багатьох на одязі синьо-жовті стрічки з прапором ЄС.

- Мені таку стрічку привіз друг з Києва, який стояв на майдані, - говорить 21-річна Катерина, яка прийшла на майдан з друзями.

Молоді небагато - переважно, люди середнього віку та пенсіонери.

10:20. На майдані встановлюють партійні намети, розставляють колонки. На 11:00 на площі мають зібратися опозиційні депутати з сільських, селищних та міських рад Хмельницької області.

6 грудня, 16-й день майдану

Мітингуючих підтримали хмельницькі рок-гурти - «Безодня», «Чумацький шлях», «Зворотня дія», «Stanza», «Mufftrain» та інші виступили  на підтримку мітингуючих на майдані Незалежності.

Поки на сцені виступали молоді та досвідчені зірки Хмельницького, під сценою натовп тримав Прапор України та підтанцьовував. На хмельницькому євромайдані люди почали робити зауваження один одному за сміття на асфальті та за ходіння по газону навколо пам’ятника «Віра.Надія.Любов».

5 грудня, четвер, 15-й день майдану

19:01. На майдані залишається кілька десятків людей.

14:03. Після провального голосування за звернення до Президента щодо відставки Уряду та покарання винних за події 30 листопада на майдані у Києві депутати облради від фракції «Батьківщина» та ВО «Свобода» покинули залу засідань і вийшли до людей на майдан.

З депутатами вийшов і мер Хмельницького Сергій Мельник.

13:03. Усі, хто заходить до облдержадміністрації, змушені пройти через "коридор ганьби".

12:00. Скандал на сесії облради

Депутати-свободівці влаштували пряму трансляцію сесії та протестують проти того, що не приймається звернення до Президента стосовно суспільно-політичної ситуації в країні.

10.30 –  хмельничани вимагають звільнення з посади голови обласної адміністрації Василя Ядухи. Активісти скандують: «Азіров – під арешт!», «Хмельниччина – без Януковича!».

10:00 – розпочалася 18-та сесія облради. Біля будинку рад люди розгорнули п’ятиметровий прапор. Перед мітингуючими виступають громадські діячі. В ОДА пообіцяли розглянути питання про події, які відбулися 30 листопада - 1 грудня.

9:00. Зранку на майдані багато людей. Провокації очікують і опозиційні сили, і провладні. Принаймні про це вчора заявили у Партії регіонів та "Свободі".

4 грудня, середа, 14-й день майдану

17:44. На майдані протестуючі тримають десятиметровий Прапор України. Зараз тут більше підприємців, а от молоді поменшало. Тому протестуючі закликають студентів долучатися. На 5 грудня, четвер, запланована акція протесту біля ХНУ. Початок о 11:00, біля четвертого корпусу університету. 

17:29. Хмельницькі регіонали заявляють про провокації з боку опозиції. - Наразі на одній із приватних баз відпочинку опозиційного депутата проводиться навчання та підготовка бойовиків для захоплення органів державної влади, – говорять регіонали, посилаючись на власні джерела.

14:01. Організатори майдану заявляють, що на хмельницькому ринку невідомі збирають гроші на євромайдан. Говорять, що ці люди не належать до жодної організації, яка входить до єдиного штабу національного спротиву. Тож, побоюються, що це шахраї.Для бажаючих пожертвувати гроші відкрили свій офіційний рахунок.

13:06. У Хмельницькій області можуть ввести надзвичайний стан, заявляють майданівці.

- Ми закликаємо усіх вийти завтра, у четвер, 5 грудня, о 9:00 на майдан Незалежності. На 10:00 призначена сесія ради, і ми маємо інформацію, що можуть бути провокації, через що депутати можуть прийняти звернення до Президента України про введення у нашій області надзвичайного стану. Щоб цього не сталося, просимо усіх вийти і уникати будь-яких провокацій, - говорить речник штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Це не перша заява щодо провокацій. Як повідомлялося раніше, організатори майдану заявляли про можливий штурм адміністрації "тітушками". Однак, цього не сталося.

Чи змінить щось у Хмельницькій області таке рішення ради у випадку його прийняття - читайте тут.

 

11:30. На хмельницькому євромайдані годують і пригощають чаєм. Однак, у допомогу від хмельничан готові страви не приймають. Чому - читайте тут.

10:30 -  Ми чекаємо студентів та підприємців, - каже свободівка Ганна Литвинюк. – Наразі у нас спокійно. Сьогодні планується звична програма. 

9:00. Сьогодні, 4 грудня, на хмельницькому євро майдані людей менше, ніж вчора

3 грудня, вівторок, 13-й день майдану.

18:15. На майдані ще стоять люди. Близько сотні мітингуючих слухають виступи з трибуни і водять хороводи, аби зігрітися. Студенти наголошують на проблемі хабарництва у вишах і закликають не давати хабарі. 4 грудня на 9:00 всі знову зберуться на майдані.

15:30. Люди зігріваються гарячим чаєм і двічі на день мітингуючим приносять бутерброди. Працює польова кухня, тому чаю вистачає на всіх.

- Раз на дві-три  години з Хмельницького до Києва вирушає машина з людьми. - каже свободівка Ганна Литвинюк. - Хмельничани готові вийти на майдан, але бояться за роботу.

10:06. Свободівці говорять, що «тітушки» штурмуватимуть ОДА.

- Ми маємо інформацію з неофіційних джерел, що об 11:00 хлопці у спортивних костюмах, начебто свободівці, будуть штурмувати будинок хмельницької облдержадміністрації. Я закликаю всіх не піддаватися на провокації. Люди, у нас мирна акція, і прошу нікого до цього не долучатися, - заявила свободівка Ганна Литвинюк.

9:53. На майдані близько сотні осіб, переважно студенти. Вони розтягнули кількаметровий Прапор України. Грає українська музика.

8:30. Хмельницький заполонило гудіння клаксонів. Так євромайдан підтримують перевізники. Аналогічну "звукову атаку" проведуть сьогодні, о 18:30, у годину пік.

2 грудня, понеділок, 12-й день майдану

20:24. На майдані четверо людей. Їх пригостив чаєм чоловік.

- Грійтеся, хлопці - каже чоловік.

18:33. Людей поменшало. Зараз на майдані близько сотні людей. Аби зігрітися, водять хороводи і танцюють.

17:35. На майдані Незалежності грає музика. Виступають усі бажаючі.

У штабі національного спротиву агітуватимуть держслужбовців підтримати євромайдан.

- Разом ми прислужимося Україні! Разом і до кінця, - йдеться у агітці, яку на майдані роздають перехожим.

16:17. - Ми готові лишатися до шостої вечора, але все залежатиме від того, як реагуватимуть люди, - каже свободівка Ганна Литвинюк. - Зараз буде п"ята година, подивимося - можливо, до нас долучатиься держслужбовці.

16:10. Майдан взяв перерву. Виступаючі оголосили про паузу до шостої години вечора, однак студенти не розходяться. Наразі на площі близько двох сотень людей. Люди п"ють чай, їдять бутерброди та бігають погрітися до найближчих кафе і магазинів.

15:58. На мітингу порядка двох сотень людей. Біля мікрофона виступають свободівці та усі бажаючі.

14:24. Студенти принесли на майдан Незалежності велику фотографію Януковича з чорною жалобною стрічкою. З портретом танцюють (ВІДЕО)

Студенти ХНУ говорять, що ректорат зобов’язав їх писати доповідні з поясненням, чому їх минулого тижня не було на парах.  

14:17. На майдані триває мітинг. У Тернополі в школах оголосили додаткові канікули з 3 по 6 грудня. Так зреагувала рада шкіл на рішення міської ради про безстроковий страйк.Чи закриють хмельницькі школи, наразі невідомо.

13:50. Усіх, хто має бажання долучитися до протестів у столиці, просять записуватися на хмельницькому майдані Незалежності у наметі. Вже є 72 охочих.

У Хмельницькому працює штаб національного спротиву. До страйкового комітету увійшли представники опозиційних партій - Батьківщина, УДАР, Свобода – та громадських організацій – спілки ветеранів Афганістану, студентські організації, громадські активісти.

- Наше головне завдання зараз – мобілізація і відправлення людей на Київ, - пояснив «ВСІМ» Олексій Голеншин, речник «Батьківщини». – Усі бажаючі можуть записатися на майдані, транспорт забезпечують усі учасники штабу. Ми знаходимося на площі, там, де раніше була приймальня по роботі з громадянами, у прибудові до будинку за дошкою пошани «Кращі люди області». Приймаємо будь-яку допомогу для людей – гроші, можливість транспорту. 

13:30Хмельницький оголошено містом без Януковича! Наше місто підтримало загальнодержавний страйк. Однак, усі комунальні організації та установи, необхідні для життя міста - водоканал, теплокомуненерго, освітні заклади, заклади охорони здоров"я - будуть працювати.

Про це оголосив мер Хмельницького Сергій Мельник на позачерговій сесії Хмельницької міської ради, яка відбулася на майдані Незалежності.

Заяву присутні на майдані підтримали оплесками.

- Я підтримую мітингувальників, тих, хто сьогодні прийшов. Я дякую студентам, які не побоялися і вийшли. Завтра в Україні і у Хмельницькому вирішальний день. Верховна Рада розгляне питання про відставку уряду, - заявив Сергій Мельник у коментарі "ВСІМ". - І ми будемо проводити цей страйк, очікуючи на їхнє рішення. 

10:33. Постійно підходять люди. На 13:00 на майдані зберуть позачергову сесію міської ради. На сесії розглядатимуть два питання: вимагати у Голови Верховної Ради зібрати позачергову сесію парламенту, на якій дати оцінку діям беркутівців; вимагати відставки уряду Азарова.

10:08. На майдані Незалежності разом з протестуючими стоять школярі.

10:04. До мітингуючих долучилися представники польської спільноти та афганці.

10:00. Зі сцени вимагають відставку голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи.

- Якщо Василь Ядуха не напише заяву про звільнення, то ми будемо блокувати ОДА, щоб вона не могла працювати, - говорить Олександр Симчишин.

9:43. Люди скандують "Міліція з народом, мусара - з уродом!". На місці виступають студенти. Є представники ХНУ, ХУУП. Мітингуючі вимагають відставки уряду та закликають їхати у Києв.

- Ми будемо стояти до останнього, - говорить координатор Народного Віче Олександр Симчишин.

9:00. На центральній площі міста зібралися люди.

1 грудня, неділя. 11-й день майдану

15:30 - Вулицями Хмельницького їздять автомобілі із жовто-блакитними прапорами. Водії сигналять всім учасникам дорожнього руху. Люди потроху розходяться.

15:00 – хмельничани вимагають від телерадіокомпанії «Поділля-центр» пряму трансляцію із Києва. 

14:15 - на хмельницький майдан прийшло близько 5 тисяч людей. 

14:00 - до хмельничан вийшов Сергій Мельник. Мер пообіцяв, що 2 грудня скличе  позачергове засідання сесії міськради. На сесії розглядатимуть два питання: вимагати у Голови Верховної Ради зібрати позачергову сесію парламенту, на якій дати оцінку діям беркутівців; вимагати відставки уряду Азарова.

13:00 - на майдані багато батьків з дітьми. "Свобода" з трибуни закликає їхати до Києва. У наметі записують людей, які хочуть поїхати до Києва. У списку вже більше десятка охочих. 

Мітингуючі збирають гроші на бензин для поїздки. Зібрали декілька сотень гривень. Хмельничан з власним транспортом також закликають їхати до Києва.

12:00 - мітинг ще не почався. Організатори, "Свобода", говорять про загальнонаціональний страйк. На площі багато підприємців.

30 листопада, субота, 10-й день майдану

18:21. Хмельницький євромайдан ожив!

Фото з "Хмельницький портал"

16:10. Підприємці Хмельницької області їдуть на #євромайдан у Київ. Люди готові до того, що їм можуть перешкоджати добиратися до столиці.

15:02. Хмельничан закликають їхати на євромайдан до Києва. - Буде їхати бус на Київ, і також ми можемо допомогти бажаючим з поселенням, - говорить громадський активіст Руслан Рохов, який наразі знаходиться у Києві.

На Михайлівській площі у Києві збираються люди. До акції долучилися кілька десятків хмельничан.

14:01. - Хмельницька "Свобода" закликає всіх і кожного прийти в неділю 1 грудня о 12:00 на майдан Незалежності у Хмельницькому. Нам всім кинули виклик! Настав той час, коли сидіти вдома - це злочин перед своїми дітьми і внуками! – оголосив депутат Хмельницької міської ради Олександр Симчишин.

13:00. На майдані нікого немає. 

- Вчора ми, громадські активісти, розпустили майдан до понеділка, - говорить учасник майдану Руслан Рохов.

5:00. Поки у Хмельницькому все було спокійно, у Києві силою знищували майдан. Як це було - тут. Серед затриманих міліцією - тернополяни. львів"яни, вінничани, кияни. 

29 листопада. п"ятниця, 9-й день майдану

18:10. Після повідомлення з Вільнюса про те, що Президент України Віктор Янукович не підписав Угоду про асоціацію з ЄС, хмельницькі активісти знову прийшли на майдан. Люди говорять про те, що їм робити далі. Вони налаштовані рішуче та готові їхати у Київ.

13:00. У наметах постійно чергують три-чотири людини. Вони час від часу змінюються. Людей зігрівають гарячим чаєм.

- О дев'ятій годині ранку до наметів підійшли студенти якогось з вишів. Вони постояли протягом години і пішли. Інші ж люди протягом дня підходять до наметів, але надовго не залишаються, - каже комендант євромайдану у Хмельницькому Ігор Чернецький. - Вночі було все спокійно, чергувала охорона. Загалом, протягом всього часу євромайдану, тут не було жодного прояву фізичної сили щодо учасників від інших людей.

10:51. На майдані цілодобово чергують. На п"яту вечора традиційно запланований загальний євромайдан.

- Ввечері на 17:00 планується майдан. який буде масштабнішим, аніж вчора, буде трішки більше інтерактиву, - говорить співоргангізатор майдану Інна Корсун.

09:49. Президент Віктор Янукович заморозив євроінтеграцію України на невизначений період. В останній момент він не передумав, і Угода про асоціацію не була підписана. Попри це, хмельничани вийдуть на майдан.

28 листопада, четвер, 8-й день майдану

20:08. Замерзлі, але горді своєю небайдужістю, люди розходяться.

19:01. Людям обридло мовчати, тому багато присутніх вирішили виступити перед публікою із промовами. Про що говорили - читайте тут.

18:00. Більше сотні людей дружньо співали Гімн України. Координатори акції довго не могли налаштувати апаратуру, стовпчик термометру опускався нижче і нижче, а людей на майдані ставало все більше і більше.

17:00. На майдані Незалежності більше 20 хмельничан.

16:56. Опозиційної партійної символіки немає. Натомість, поблизу майдану з"явився намет від Партії регіонів. Перед початком страйку, регіонали розповсюджували газету «Час регіонів».

-Візьміть декілька газеток, - вибігла із партійного намету невисока жіночка у капюшоні. – Роздасте своїм друзям та близьким.  

Політичний намет «виріс» на алеї після обіду, скільки екземплярів  встигли роздати хмельничанам до вечора – невідомо.

10:50. Губернатор Хмельниччини Василь Ядуха пообіцяв, що на студентів, які виходять на майдан під час навчання, не буде тиску.

Про це голова ОДА заявив під час круглого столу на тему «Євроінтеграційні процеси  на сучасному етапі». 

- На студентів, які вийшли на майдан, не буде тиску.  Майдан відкритий для всіх, кожен може вийти і висловити свою думку, - наголосив Василь Ядуха.  

 

8:00. Нічне чергування на майдані завершене.

#Хмельницький #Євромайдан потребує підтримки. Люди, які чергували вночі, вже змерзли і стомилися. Їх потрібно змінити. Хто може, приходьте! - закликає хмельничан підтримати майдан учасник акції Руслан Рохов.

Організатори готуються до чергової вечірньої акції. яка почнеться о 17:00.

- Молодь, яку музику ви хотіли би почути сьогодні на #‎Євромайдан #‎Хмельницький?? Ми починаємо о 17:00. Чи може особисто ви маєте талант та бажання виступити? Пишіть, - таке повідомлення розмістив у Facebook учасник євромайдану Степан Кушнір.

27 листопада, середа, 7-й день майдану.

21:23. На майдані Незалежності всю ніч чергуватимуть громадські активісти - по троє. Акції протесту організовуватимуть спільно з опозицією.

Партії гостро відреагували на прохання громадськості Хмельницького виключити політичну символіку з Євромайдану, і цього, напевно, не зробили би, якщо вчора опозиція не прийняла централізовано таке рішення в Києві, - говорить активіст євромайдану Степан Кушнір. - Зі сцени Симчишин заявив про те, що передають Євромайдан в руки громадськості. Але це не було нашим проханням, ми говорили, що ЄВРОмайдан, має нести Європейську символіку, цінності, без політичної реклами та піару окремих депутатів. Довго сперечались, але домовились про розподіл обов'язків. Таким чином, програму Євромайдану складатимуть представники громади, вони ж забезпечують технічну сторону (звук, апаратура). Батьківщина на себе взяла забезпечення безпеки, охорону. УДАР та Свобода допомагатимуть в питаннях - перевезення, інформування, залучення людей... Майдан сьогодні тримає громадськість. Я чергуватиму з 12 до 4.

19:47. - Незважаючи на собачий холод, #хмельницький #євромайдан танцює сьогодні під музику місцевих гуртів. Я застала #Гідропанк і#Mufftrain. Пацани молодці - я не уявляю, як вони грали при такому морозі, в мене навіть губи ледь рухались, а вони голими руками по струнах лабали,  - з твіттеру Olga Rodionova ‏@keeraMrM

18:00.  Не зважаючи на те, що студентів  поменшало, на майдані весело, молодь підтанцьовує та обнімається, щоб не замерзнути. 

17:40. До пізнього вечора виступають хмельницькі виконавці. Студентам родичі та друзі приносять теплий одяг. Люди п’ють каву та чай.  

16:30 - від ХНУ студенти дійшли до майдану Незалежності. Зібралися на площі перед облдержадміністрацією, вигукуючи "Молодь за Європу!" і "Україна - це Європа!".

15:30. Опозиція у Хмельницькому на прес-конференції оголосила про повне згортання партійної символіки і перехід Євромайдану у громадську фазу. Про це повідомив депутат Хмельницької міської ради Олександр Симчишин.

Фото зі сторінки Facebook Олександра Симчишина

- Майдану не було б без партії, - каже народний депутат України свободівець Ігор Сабій. – Але краще партійну символіку та лозунги прибрати з майдану, оскілки це нагнітає громаду. Як можна вирішувати політичні питання без політики? Ми вимагатимемо імпічменту Януковича. Наразі керування євромайданами передаємо громадським активістам. Ми готові на такі в деякій мірі жертви. Наші лідери вже вилетіли до Вільнюса, де зустрінуться з головами європейських держав.

Зняти партійну символіку у всіх містах України з євромайданів попросила Юлія Тимошенко. Вона заявила, або підпишуть Угоду про євроінтеграцію, або Янукович – не Президент.

15:25 - колона підходить до ХНУ. Страйкують вже близько трьох сотень студентів. Вигукують "Досить лайкати - іди на страйк!", "Хмельницький - європейське місто". Біля університету збиратимуть студентів, аби йти на майдан. На головній площі міста планують бути десь за годину.

- Серед усіх вишів, якими пройшла колона, найбільше чинили опір у кооперативному торгівельно-екномічному інституті. У інших закладах таких непорозумінь не виникло, - каже Руслан Рохов.

14:55. Колона вирушила до ХНУ.

14:52. Коли Гаврішко виходив через центральні двері на вулицю, учасники колони стали кричати "Ганьба владі!". Посадовець не відреагував на крики, але зробив зауваження учаснику протестів Руслану Рохову. Той заявив, що крики не були його ініціативою.

14:47. Студентів ХГПА не пустили на протести. На колону з мітингуючих вони дивилися через вікна. У закладі журналісти помітили першого заступника Хмельницької ОДА Вадима Гаврішка. 

- Я не проти того, що молодь висловлює свою думку, і рано чи пізно Україна буде у Євросоюзі, - заявив Вадим Гаврішко.

Поки журналісти спілкуваалися з замом губернатора, у педакадемії закрили усі ворота. Дівчата, які виходили з закладу, проходили повз колону.

14:25. Студенти дійшли до педакадемії. Їм аплодують перехожі, сигналять водії. "Хмельницький - це Європа", скандують у колоні.

14:14. Колона рухається у бік парку, на Гречани до ХГПА. 

14:12. Перший конфлікт. Виконуюча обов"язки ректора кооперативного торговельно-економічного інституту Людмила Коваль не пускає мітингуючих всередину. Каже, що її студенти не підуть на акцію протесту.

- Ви зриваєте навчальний процес, - заявила керівник ВНЗ.

Забороняла журналістам знімати та вимагали припинити відеозапис. Це перший такий інцидент у навчальному закладі. Жоден студент разом з колоною не вийшов.

14:05. Учасники колони увірвалися до приміщення кооперативного торговельно-економічного інституту на "Юності".

14:05. Учасники колони увірвалися до приміщення кооперативного інституту на "Юності".

14:00. У колоні з сотню студентів.

Долучилися студенти ХУУП та Кооперативного інституту. Попереду і позаду колони йдуть праввохоронці. Люди тримають у руках прапори України і Євросоюзу. Скандують "Україна - на майдан!", "Слава Україні - Героям слава!". 

У Хмельницькому . Студенти замерзли - руки дівчата гріють у рукавицях, на голови натягнули шарфи.

13:30. До студентів долучилися представники ХУУПу.

13:01. Зранку у наметовому містечку залишилось трохи більше десятка людей, які вже після обіду почали згортати намети.

12:57. Студентський страйк триває. До колони долучилися порядка півсотні студентів з МАУПу та ХПК. Зараз студенти йдуть до ХУУП, звідти на майдан Незалежності. Як це відбувається - читайте тут.

12:00. Хмельницький Євромайдан, як і київський переростає у громадську фазу.

Знімаємо усю партійну символіку. Громадськість і політики повинні бути разом! - заявив депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Олександр Симчишин.

11:35. О 12:00 у Хмельницькому почнеться студентський страйк. Студенти вирушать від МАУПу, пройдуть до Хмельницького політехнічного коледжу, потім до Хмельницького університету управління та права, а також дійдуть і до Хмельницького національного університету, повідомив член громадського оргкомітету Хмельницького євромайдану Степан Кушнір.

11:20. Активісти євромайдану заявляють про можливі репресії з боку міліції.

- Ми володіємо інсайдерською інформацією, що о 12:00, коли почнеться студенстський страйк, активістів євромайдану - трьох учасників комітету - Інну Корсун, Руслана Рохова та Степана Кушніра арештують, - розповів "ВСІМ" активіст євромайдану Олег Черненко.

У міліції інформацію не підтверджують.

- Правоохоронці присутні на майдані лише з метою охорони громадського порядку. Інформація про арешт є безпідставною, - говорить речник міського управління міліції Аліна Арнаут.

2:10. Громадський оргкомітет хмельницького Євромайдану очікує відповіді від опозиційних партій щодо не використання політичної символіки на Євромайдані. Звертаємо їхню увагу, що лідери їх партій відмовилися від використання політичної символіки та уже об'єднуються на українському Євромайдані який знаходиться на Площі Незалежності. - Вже декілька днів йде дискусія з представниками опозиційних партій з цього питання, відповіді громадськість так і не отримала... - говорить активіст хмельницького євромайдану Степан Кушнір.

00:03. - No passaran! Готуємося до завтрашнього студентського страйку, - активіст євромайдану Руслан Рохов поділився фото з підготовки до акції протесту.

26 листопада, вівторок, 6-й день майдану.

20:10. У Хмельницькому 27 листопада відбудеться загальноміський студентський страйк. Молодь вийде на вулиці міста у підтримку підписання угоди про асоціацію з ЄС.

- Друзі-студенти! Всі ви чули що нас хочуть позбавити можливості жити краще і відмовитись від євроінтеграції? І це хоче зробити наш Президент не підписавши угоду про асоціацію з ЄС. Хочеш жити за стандартами Європи? Хочеш мати майбутнє? Вийди і скажи ЄС. Чекай нас біля свого універу, - говорить активістка майдану Інна Корсун.

14:02 - Ми поважаємо наших політиків і готові разом з ними стояти вдень та вночі, але, щоб вийшли люди, вони мають виходити під спільними прапорами ЄС та України. Багато людей нас підтримують, але не хочуть виходити під політичні прапори. майдан був, є і буде українським. Це не місце для піару. Всіх любимо і поважаємо:) - говорить активістка євромайдану Інна Корсун.

На майдан вийшли 2/3 депутатів. Фото видання "Незалежний громадскький портал"

14:00. Завершилася позачергова сесія Хмельницької міської ради, скликана з ініціативи фракції ВО Свобода. Приємно вразила явка депутатів. 41 депутат проголосував за звернення на підтримку Євроінтеграції, в тому числі і з моїми пропозиціями: уряд Азарова у відставку за зраду державних інтересів, перейменування вулиць на честь Європи (вулиця Європейська) - говорить депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Олександр Симчишин.

13:00. На майдані почалася позачергова сесія Хмельницької міської ради. Депутати розглядають питання "Про звернення депутатів Хмельницької міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо відновлення курсу на європейську інтеграцію та укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом."

7:50. На майдані порожньо.

Люди обіцяють вийти о 18:00.

25 листопада, понеділок, 5-й день майдану.

21:10. Активісти закликають політиків припинити піар.

Підготували звернення

Питання використання прапорів залишається відкритим до завтра, - пише Олег Черненко.

19:46. - Хмельницький Євромайдан продовжується. Пішов сніг. Сніжки - зброя, від якої регіонали в шоці!

Сьогодні на майдані знову було досить людно, - говорить депутат Хмельницької міської ради Олександр Симчишин.

15:50. Щодня о 18:00 на площі Акції на підтримку Угоди з ЄС проходитимуть майже у всіх обласних центрах України. 

Всі бажаючі допомогти з організацією або долучитись будь-яким іншим чином, пишіть: [email protected], телефонуйте: 0961013633 Інна Корсун

15:40. Опозиція закликає хмельничан вийти на майдан.

Такі листівки з"явилися у мережі. Тим часом громадські активісти закликають відмовитися від партійної символіки:

- Громадські організації готують меморандум про відмову політичних партій від партійної символіки. Ввечері запропонуємо підписати, адже нас повинні об'єднувати, перш за все, український прапор та прагнення до євроспільноти, - каже учасник #євромайдану Олег Черненко.

15:32. Ось такий вигляд зараз має Євромайдан. Уже розкладено військовий намет - Олег Черненко

- Постійно потрібні люди для заміни тих, хто чергує в палатці. Передайте знайомим, навіть півгодини побути це теж допомога, - говорить активіст майдану Олег Черненко.

- Сьогодні у Хмельницькому на майдані Незалежності знову свободівські намети. На 18:00 закликаю всіх хмельничан вийти на мітинг - підтримати своє майбутнє і майбутнє свої дітей. Хмельничани повинні показати свою позицію! - закликає хмельничан депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Олександр Симчишин.

Євромайдан: у Хмельницькому на майдані постійно чергуютьУ Хмельницькому на шосту вечора планується мітинг. Після 22:00 бажаючі залишаться нести варту на майдані і в нічний час.

- Друзі, потрібні бажаючі чергувати на нашому майдані! Все дуже просто і не страшно:) По-перше, обираєте зручний час, коли ви можете побути разом з іншими на площі міста. Було б дуже непогано якби це був час протягом дня до 18:00 і після 22:00 до 08:00 як правило о 3:00 йде зміна чергових:)

Не дивлячись на те, що лиє дощ, на площі стоїть палатка, де сухо, свіжі новини, цікаві історії із життя, приємна компанія, а ще завжди гарячий чай, домашні пиріжки, бутерброди і печиво. Пишіть прямо сюди або дзвоніть  0961013633 ! Чекаю на знайомство з вами:) - агітує хмельничан приходити на майдан активістка, учасниця євромайдану у Хмельницькому Інна Корсун.

24 листопада, неділя, 4-й день майдану. Зранку у Хмельницькому на площі нікого немає (ФОТО)Хмельничани, які захищали євроінтеграцію, покинули майдан, але обіцяють повернутися о 12:00 24 листопада. У Хмельницькому в цей час, як і в Києві, пройде мітинг.

О 12:00 на майдані та у сквері Шевченка мітингують. На майдані Незалежності зібралося близько півтисячі людей. Це і молодь, і люди старшого віку. Деякі привели з собою навіть дітей. Йде дощ. Люди стоять під парасольками і слухають виступаючих, аплодують і вигукують «Тітушкам ганьба!»

23 листопада, субота, 3-й день майдану. Євромайдан: у Хмельницькому простояли другу ніч. До свободівців долучилися партійці з "Батьківщини". Під партійними прапорами вони агітують перехожих підтримати євроінтеграцію. Активісти проти.

- #Євромайдан - не місце для по

Коментарі (44)
  • Anonymous

    ВСЕВЫШНИЙ ВСЕОТЕЦ ВСЕГДА СТОИТ НА СТОРОНЕ ЗАКОНА! Сегодня Все Граждане продолжают работать и платить налоги глядя с Надеждой на Легитимную Власть Виктора Федоровича Януковича и Службу Безопасности Украины! Уважаемый Виктор Федорович, Пожалуйста, НАВЕДИТЕ ПОРЯДОК, ОСТАНОВИТЕ ГИБЕЛЬ ЛЮДЕЙ и Приведите виновных к ответу! Сколько можно позволять преступным группировкам и мятежным бандформированиям устраивать массовые беспорядки и погромы и блокировать государственные учреждения на Украине? Почему сегодня мирные законопослушные граждане вынуждены находить силы в себе, чтобы терпеть временно сложившееся безобразие? Почему до сей поры бездействует СБУ и Прокуратура? Почему заведомо подготовившие и нынче пытающиеся совершить противозаконный государственный Переворот мятежники и посмевшие поднять руку против представителей Буквы Закона преступники, до сей поры не привлечены к судебной ответственности?? ! Оппозиция, подталкивая Народ выступить против Закона и Легитимной Власти, требуют отставки Законного Правительства! Это значит — Оппозиционеры не уважают Выбор Украинских Граждан три года назад, методом голосования определивших Нынешних Правителей! Стало быть, головы Оппозиции по мудрости своей не желают считаться с Законом и не имеют не малейшего желания считаться с Гражданами Украины(НАРОДОМ), не так давно, на ЗАКОННЫХ ВЫБОРАХ методом всенародного голосования, определивших нынешний Путь Украины?! ! Если представителям Оппозиции не нравятся нынешние представители Власти и их деяния, тогда пусть собирают неопровержимые Доказательства, дождутся истечения Законом Поставленного Срока! А после Референдума и Новых Выборов (если конечно Оппозиции удастся Законным путем прорваться к Власти) Вообщем, лишь после Выборов, у Оппозиционеров может представится случай, на Суде Судить и Осуждать поступки Прошлых Правителей! ! До нынешнего времени, представители Оппозиции ведут Паразитируемую деятельность: а) Нарушают Законы и Катят бочку на блюстителей Закона и Порядка! б) Оскорбляют Ветеранов Великой Отечественной Войны! в) Героизируют фашистов и прочих предателей народа! г) Разрушают и оскверняют памятники Старины и Культуры д) Загрязняют Белые Стены Надписями! е) Блокируют Работу Верховной Рады! ж) Забивают тромбами Народные Головы и превращают в свинарник, Сердце Украины- Киев! … и прочее и прочее ! И вдобавок ко всему, представители Оппозиции, склоняют Украинский Народ, последовав за ними, в итоге превратится в предателей, у коих от Хлеба привкус тлена во рту, а они, тем не менее, не смотря на это, так и продолжают рассказывать гражданам Украины басни, о прелестях сладкой жизни под «надежной опекой» Гигантского Евросоюза колонизаторов! Мирным Путем Выходя из Ситуации… На Княжеском Совете Всегда Дадут Полезный Совет… Лишь в Правовых Рамках Верховный Суд Всегда Разрешает Любые Вопросы… Вплоть до Всех Виновных Арестов! А уж после на Праведном Суде, станет ясно, кто Прав, а кто Был Виноват! Правда То: Что Побеждает на Суде и Есть ПРАВДА! Закон, должен ВОСТОРЖЕСТВОВАТЬ! Стоит лишь буквально на миг остановиться в этом, под последнею из трех Луною грешном Мире, деловито сложив на груди руки и ТотЧас, дворовой пес враз весь поседеет, выдавая верный признак того, что Время никого ждать не будет! Всевышний Отец Всегдаправый Всегда Стоит на Стороне Закона! Против Закона выступают лишь рабы и слуги нечистого лукавого! Народ Соблюдает и Чтит Закон! Против Закона выступают лишь порожденья вечной бездны ночи! ! Пусть Слово земное торой витает под облаками Братской Руси! Наш Всегдаправый Всевышний, Союз Нерушимый Волею Благословил! Мы Держим равненье на Знамена и Символы рОдной Страны! Тут сердца уважают и понимают народного лидера умом! Быть добрым другом всем, с душой любить Легитимность! Не позволять себе и ближнему стопой переступить Закон! Тянутся к лучшему, всегда готовясь делать важный Выбор! Без рук пожатий, дышать Народом, Рангом и добрым Другом! Настанет час Путь избрать, ответственно ступать на Выборы Голос используя, как Шанс, думать о Славных Предках, Семье и Верном Друге! Честь Имеем! Александр! Семья Военнослужащих! Украина! г. Хмельницкий!
  • Anonymous

    ВСЕВЫШНИЙ ВСЕОТЕЦ ВСЕГДА СТОИТ НА СТОРОНЕ ЗАКОНА! Сегодня Все Граждане продолжают работать и платить налоги глядя с Надеждой на Легитимную Власть Виктора Федоровича Януковича и Службу Безопасности Украины! Уважаемый Виктор Федорович, Пожалуйста, НАВЕДИТЕ ПОРЯДОК, ОСТАНОВИТЕ ГИБЕЛЬ ЛЮДЕЙ и Приведите виновных к ответу! Сколько можно позволять преступным группировкам и мятежным бандформированиям устраивать массовые беспорядки и погромы и блокировать государственные учреждения на Украине? Почему сегодня мирные законопослушные граждане вынуждены находить силы в себе, чтобы терпеть временно сложившееся безобразие? Почему до сей поры бездействует СБУ и Прокуратура? Почему заведомо подготовившие и нынче пытающиеся совершить противозаконный государственный Переворот мятежники и посмевшие поднять руку против представителей Буквы Закона преступники, до сей поры не привлечены к судебной ответственности?? ! Оппозиция, подталкивая Народ выступить против Закона и Легитимной Власти, требуют отставки Законного Правительства! Это значит — Оппозиционеры не уважают Выбор Украинских Граждан три года назад, методом голосования определивших Нынешних Правителей! Стало быть, головы Оппозиции по мудрости своей не желают считаться с Законом и не имеют не малейшего желания считаться с Гражданами Украины(НАРОДОМ), не так давно, на ЗАКОННЫХ ВЫБОРАХ методом всенародного голосования, определивших нынешний Путь Украины?! ! Если представителям Оппозиции не нравятся нынешние представители Власти и их деяния, тогда пусть собирают неопровержимые Доказательства, дождутся истечения Законом Поставленного Срока! А после Референдума и Новых Выборов (если конечно Оппозиции удастся Законным путем прорваться к Власти) Вообщем, лишь после Выборов, у Оппозиционеров может представится случай, на Суде Судить и Осуждать поступки Прошлых Правителей! ! До нынешнего времени, представители Оппозиции ведут Паразитируемую деятельность: а) Нарушают Законы и Катят бочку на блюстителей Закона и Порядка! б) Оскорбляют Ветеранов Великой Отечественной Войны! в) Героизируют фашистов и прочих предателей народа! г) Разрушают и оскверняют памятники Старины и Культуры д) Загрязняют Белые Стены Надписями! е) Блокируют Работу Верховной Рады! ж) Забивают тромбами Народные Головы и превращают в свинарник, Сердце Украины- Киев! … и прочее и прочее ! И вдобавок ко всему, представители Оппозиции, склоняют Украинский Народ, последовав за ними, в итоге превратится в предателей, у коих от Хлеба привкус тлена во рту, а они, тем не менее, не смотря на это, так и продолжают рассказывать гражданам Украины басни, о прелестях сладкой жизни под «надежной опекой» Гигантского Евросоюза колонизаторов! Мирным Путем Выходя из Ситуации… На Княжеском Совете Всегда Дадут Полезный Совет… Лишь в Правовых Рамках Верховный Суд Всегда Разрешает Любые Вопросы… Вплоть до Всех Виновных Арестов! А уж после на Праведном Суде, станет ясно, кто Прав, а кто Был Виноват! Правда То: Что Побеждает на Суде и Есть ПРАВДА! Закон, должен ВОСТОРЖЕСТВОВАТЬ! Стоит лишь буквально на миг остановиться в этом, под последнею из трех Луною грешном Мире, деловито сложив на груди руки и ТотЧас, дворовой пес враз весь поседеет, выдавая верный признак того, что Время никого ждать не будет! Всевышний Отец Всегдаправый Всегда Стоит на Стороне Закона! Против Закона выступают лишь рабы и слуги нечистого лукавого! Народ Соблюдает и Чтит Закон! Против Закона выступают лишь порожденья вечной бездны ночи! ! Пусть Слово земное торой витает под облаками Братской Руси! Наш Всегдаправый Всевышний, Союз Нерушимый Волею Благословил! Мы Держим равненье на Знамена и Символы рОдной Страны! Тут сердца уважают и понимают народного лидера умом! Быть добрым другом всем, с душой любить Легитимность! Не позволять себе и ближнему стопой переступить Закон! Тянутся к лучшему, всегда готовясь делать важный Выбор! Без рук пожатий, дышать Народом, Рангом и добрым Другом! Настанет час Путь избрать, ответственно ступать на Выборы Голос используя, как Шанс, думать о Славных Предках, Семье и Верном Друге! Честь Имеем! Александр! Семья Военнослужащих! Украина! г. Хмельницкий!
  • Anonymous

    ВО Свобода "рулить" - Youtube.com/watch?v=iNM8kdVOtBA&feature
  • Anonymous

    Спочатку вас зачистити треба,сраним віником
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up