Як школи Хмельницького підготували випускників. Результати ЗНО-2016

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати ЗНО по кожній школі України.  У Хмельницькій області на 200 балів лише троє абітурієнтів здали тестування. Двоє максимальний бал отримали з української мови і літератури, а ще один учень здав на 200 біологію. Ми проаналізували результати обов’язкових тестів по кожній школі і об’єднали їх в діаграми.   

Як школи Хмельницького підготували випускників. Результати ЗНО-2016

Учні всіх хмельницьких шкіл цього року складали ЗНО з української мови і літератури. Ці тести були обов’язковими для всіх. А от другий предмет був за вибором – історія України чи математика. Виявляється, що історію здали майже вдвічі більше школярів , аніж математику.  

Англійська мова була винесена в якості шкільного іспиту, але проходила в умовах, максимально наближених до ЗНО. Тому у список результатів ми її не вносили.

У 2016 році лише 5 чоловік не склали тест з мови і літератури. Найкращі показники з тестування показали хмельницький ліцей №17 , перша школа , ліцей імені Артема Мазура, НВК№7  і гімназія №2. 

Відео дня

Рейтинг хмельницьких шкіл за результатами ЗНО з обов’язкових предметів дивіться на  діаграмі. Цифри зазначені у відсотках. Результати розділені за обов’язковими предметами.

Різними кольорами позначили кількість балів: зелений колір –  відсоток випускників, які здали ЗНО на 100-120 балів, червоним – 120-140 балів, жовтим 140-160 балів, блакитним - 160-180 балів, фіолетовим – 180-200 балів і синій колір показує тих, хто не подолав поріг ЗНО. 

Діаграми інтерактивні. Щоб дізнатися цифру потрібно навести курсор на картинку. 

Найкращі знання з історії України показали випускники  спеціалізованої школи №1, НВК №7 , спеціалізованої школи №7, гімназії №2,  гімназії №1 та ліцею імені Артема Мазура.  Найбільший відсоток із позначкою «не подолали поріг ЗНО» з історії має ЗОШ №13 імені М.К.Чекмана. 

У деяких школах Хмельницького дуже мало випускників здавали ЗНО з математики, тому результат на діаграмі буде видно лише по одній чи двох категоріях (один чи два кольори). Так, наприклад, в НВО№23 здавав всього один учень, в школах №7  і  №19 – по троє, а спеціальній загальноосвітній школі-інтернат – двоє. 

У відсотковому співвідношенні найкращі показники з цього тесту мають вихованці ліцею №17,  ліцею з імені Артема Мазура і гімназії №1.        

Коментарі (6)
  • Andy Andy

    Насмішили. Що більш кругле, квадрат чи трикутник? Як можна порівнювати непорівнювані речі??? Коли один заклад приймає всіх, а інший лише найкращих??? Чиновників, які будуть десь використовувати ці порівняльні цифри і робити на їх основі якісь висновки потрбіно гнати, принаймні з галузі освіти за профнепридатність.
  • Валентина Проскуровская

    А чому серед шкіл міста навіть не згадується приватна школа "Гармонія", випускники якої за з усіх предметів мають бали в межах 160-200? І крім англійської мови у наших учнів репетиторів немає. Де ж справедливість?
  • Анонім

    Якесь задзеркалля: там де треба по шапці дати - контракт подовжують, там, де слід подякувати за гарну організацію роботи - не подовжують. Браво!
  • Анонім

    Ось по цих реальних результатах і потрібно робити висновки про роботу директорів шкіл. Усе інше - суб'єктивізм.

    Павлович Юрій reply Анонім

    Ці результати відображають інвестиції батьків у репетиторство, а ніяк не роботу школи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up