25 листопада відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб "Захисти свої права" серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Хмельниччини.

  • Анонім
25 листопада відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб "Захисти свої права" серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Хмельниччини.
Поява внутрішньо переміщених осіб - трагічний момент для країни. Вона несе з собою проблеми, які треба вирішувати на системному рівні, і в разі неспроможності це зробити стає довготерміновою. Однак слід пам'ятати, що в переселенців життя триває, а в деяких - починається. Від наших, спільних із ними зусиль, залежить, наскільки гідним, реалізованим, безпечним і повним воно буде.
Метою проведеного заходу, передусім, є заклик долучитися до інформаційної кампанії стосовно оптимістичних настроїв щодо внутрішньо переміщених осіб серед місцевого населення. Така інформаційна кампанія є вкрай актуальною.
захід присвячений конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб «Захисти свої права», який проводився серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.
Основна ідея конкурсу - формування в учнів правосвідомості та правової культури, виховання поваги до права та зацікавлення до вивчення правових дисциплін.На розгляд конкурсній комісії було подано 35 презентаційних матеріалів учнів з різних куточків Хмельниччини.

Після детального обговорення запропонованих добірок матеріалів журі конкурсу вирішило нагородити учасників наступним чином:

За змістовність презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб «Захисти свої права» грамотами нагороджено:

- учня 10 класу Кам'янець-Подільського НВК №16 Соловйова М.В.,

Відео дня
style="text-align: justify;">- ученицю 9 класу Кам'янець-Подільської СЗОШ №5 з поглибленим вивченням інформатики Тимчук Я.Д.,

- учня 10-го класу Шатавського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів, колегіум» Чорного С.С.,

- колективну презентацію учнів 9 класу Шидловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів,

- ученицю 11 групи Старокостянтинівського ліцею ім. М.С. Рудяка Почтальон В.,

- учня 10-Б класу СЗОШ №12 м. Хмельницького Шайдюк В.Ю.

На важливості та актуальності обговорення питань, що стосуються захисту прав внутрішньо переміщених осіб ще раз наголосив співорганізатор конкурсу, начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Худняк Віктор Анатолійович.
Дипломами та цінними подарунками нагороджено переможців конкурсу презентаційних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб «Захисти свої права».
За ІІІ місце нагороджені учні 10-Б класу НВК №7 міста Хмельницького із презентаційним матеріалом на тему: «Переселенці зі Сходу» (Афанасьєва Ю.Р., Булешна В.А., Петрова К.В., Нечитайло О.О.).
ІІ місце зайняла учениця 11-А класу Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Н.Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою» із презентаційним матеріалом на тему: «Виборче право внутрішньо переміщених осіб» Фролова І.В. (диплом ІІ ступеня).
І місце здобули учні загальноосвітніх навчальних закладів Старокостянтинівського району із презентаційним матеріалом на тему: «Права дітей під прицілом війни» (Зарічна П.К., Лисичина Н.В., Римарчук Т.О., Савченко Д.О., Юхимович М.М.).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up