27-річного хмельницького волонтера знайшли повішеним у дворі його будинку. В поліції кажуть – самогубство

27-річного хмельницького волонтера знайшли повішеним у дворі його будинку. В поліції кажуть – самогубство

Володимира Витишина, який постійно займався збором допомоги для хмельницьких військових, знайшли повішаним на власному подвір'ї. У поліції кажуть, що чоловік вчинив самогубство, ознак насильства при огляді тіла не побачили. 

Голову обласного благодійного фонду «Центр «Добриня» Володимира Витишина знайшли повішеним у дворі власного будинку. 27-річний волонтер пішов з життя вчора, 21 серпня, у Хмельницькому районі. 

- Подробиць того, що сталось, мені не відомо. Себе з самого ранку не можу зібрати до купи. Те, що пишуть про самогубство, також якось не вкладається в голову. Володя був людиною з купою планів і він був як ракета, - каже координатор волонтерського руху «Армія SOS Хмельницький» Євген Хоптинський.

Володимир Витишин займався збором допомоги для військовослужбовців 8-ого окремого полку спеціального призначення та батальйону територіальної оборони Хмельницької області. Під час однієї з благодійних акцій Володимир розповідав журналістам «ВСІМ» про свою роботу:

Відео дня

- Допомагали у акції 20 волонтерів. Хтось приходив на дві години, хто був цілий день. За вчорашній день ми зібрали дуже багато різної необхідної продукції для військових та 3700 гривень в скриньках. За ці кошти планується закупівля сертифікованої оборонної продукції. Також, на рахунок вже надійшло 2400 гривень. 

У те, що Володимир скоїв суїцид не можуть повірити його друзі. Кажуть, що слідство ще має встановити причини смерті.

У поліції ж кажуть, що  він залишив передсмертну записку. Відомо, що тіло знайшли на території домогосподарства в селі Карповці Хмельницького району.

За попередніми даними, похорон відбудеться завтра, 23 серпня. Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up