Активісти просять нового голову ОДА повернути Симчишина на посаду першого заступника

Активісти просять нового голову ОДА повернути Симчишина на посаду першого заступника
Хмельницькі волонтери зустрічалися з новопризначеним головою Хмельницької ОДА Михайлом Загородним. Посадовцю принесли письмове звернення з проханням зробити Олександра Симчишина своєю "правою рукою".

Нагадаємо, 6 березня Президент України Петро Порошенко призначив новим головою Хмельницької ОДА Михайла Загородного. Олександр Симчишин з квітня минулого року працював на посаді першого заступника голови Хмельницької ОДА. З жовтня по 6 березня 2015 року Симчишин виконував обов’язки губернатора Хмельниччини. 10 березня він написав заяву на складання повноважень. Але колишнього посадовця "не відпускають" хмельницькі активісти. Вони оббивають пороги Будинку рад, аби Симчишина повернули.

-Олександр Симчишин прийшов на посаду першого заступника Хмельницької ОДА після Революції, - розповіла волонтер Тетяна Юзепчук. - Він молодий, перспективний, не ховається від людей. Працював у складний для країни час. Підписалися під зверненням до Михайла Загородного 10 хмельничан- це ініціативна група, але людей, які його підтримують є набагато більше. Олександр Симчишин про дану справу нас не просив, це наша власна ініціатива. 

Читайте також: Порошенко представив нового губернатора Хмельницької області

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Анонім

    Сильно? Люди ви що, з глузду з'їхали? Половина того, що написано, висосано з пальцю, а більшість описаних "досягнень" є прямим службовим обов'язком даних діячів за невиконання яких, до речі, слід було б притягнути їх до дисциплінарної відповідальності. Так в чому досягнення? Чи може техніку за власний кошт купив? Вмикайте мізки, бо буде біда!
  • Анонім

    Свободівці пишуть про звіт. Ну скажете?

    1. З жовтня 2014 року з моєї ініціативи розпочалися виплати одноразової матеріальної допомоги для учасників російсько-української війни (АТО). За цей проміжок часу надійшло понад 900 заяв. Вже здійснено виплату згідно 663 заяв на загальну суму 859 100 грн.

    2. В квітні 2014 року заборгованість із заробітної плати в області дорівнювала 13,6 млн. грн. Станом на кінець лютого 2015 року - вже менше 9 млн. грн. Загалом за цей час заборгованої заробітної плати виплачено майже 13 млн. грн. Особливо варто відзначити ті підприємства, де заборгованість по з/п вимірювалася роками. Є серйозні здвиги і в питанні боротьби з мінімізації з/п. До прикладу, 70% перевізників показали підняття з/п на 10-30% Частину працюючих вивели з "тіні".

    3. Опалювальний сезон 2014-2015 потроху добігає свого завершення. За цей час тільки теплопостачальні підприємства області заощадили понад 22 млн. куб.м. газу у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.  Із запланованих 23 котелень на твердому альтернативному паливі (солом'яні, торф'яні, дерев'яні пілети, деревина, щепа і т.д.) для теплопостачальних підприємств за рахунок субвенції з держбюджету встановили 23 (значну частину коштів вклали самі ж теплопостачальні підприємства). Хоча роботи почали дуже пізно (кабмінівська постанова з'явилася у вересні, перші кошти надійшли на початку листопада). Тоді мало хто вірив, що це реально. Заощадження газу і перехід на альтернативні джерела здійснювався і в закладах соц.сфери, освітніх і медичних установах, адмінбудівлях (крім котлів це і утеплення). Енергетична незалежність - важлива складова Незалежності політичної.

    4. За січень-лютий 2015 року до Хмельницької ОДА надійшло 947 письмових звернень (індивідуальні і колективні).

    890 розглянув я особисто (93% від загальної кількості). Решта - інші заступники.

    За травень-грудень 2014 року - 1660 звернень розглянув особисто (58%від загальної кількості за рік). Загалом за увесь 2014 рік в ОДА надійшло 2856 звернень.  

    За весь період - 2550 письмових звернень (30% з них колективні). Прийоми проводив майже щодня. Найбільше відвідувачів під час графікованого особистого прийому - 70 осіб.

    65% звернень вирішено позитивно на користь людей.

    5. Забезпечено повну відкритість перед громадою. Щоденні прийоми. Тижневі звіти.

    6. За минулий рік відновлено роботу майже знищеного до нуля і розікраденого ДП "Нігинський кар’єр" (прямих робочих місць понад 60, непрямих - до 100), відкрито нове підприємство в Летичеві (понад 60 робочих місць), фактично підготовлено до роботи завод в Маниківцях (понад 100 робочих місць). Загалом в область перевиконано план створення робочих місць.

    7. Дефіцит обласного бюджету внаслідок вжитих заходів скорочено з 230 млн. до 43 млн. наприкінці 2014 року.  Це дало можливість повністю виплатити з/п і розрахуватися за енергоносії. В більшості районів індексацію.

    8. За результатами проведеної мобілізації (головна відповідальність лежала на голові ОДА і головах РДА - головний показник роботи в АП) - Хмельницька область посіла перше/друге місце і друге за кількістю добровольців (після Дніпропетровська).

    9. За січень-лютий 2015 року область посіла 4 місце за темпами будівництва.

    10. За січень-лютий Хмельниччина одна з 5 областей, які показали незначний ріст до минулорічних показників за індексом промислового виробництва.

    11. Наприкінці минулого року розпочалося реальне відновлення захисних споруд. Готові, або майже готові понад 800.

    12. Запроваджено готовність до надзвичайного стану. Створено оперативний штаб для підвищення безпеки громадян. Проведену низку навчань і практичних занять.

    13. До початку березня в області зберігалася одна з найнижчих цін на соціальний хліб, хоча усі підстави для підняття були ще в листопаді).

    14. Сільським школам в 7 районів передано 7 нових шкільних автобусів. На 2015 рік в обласний бюджет закладено закупівлю ще 20 автобусів

    15. Фактично відновлено школу-довгобуд у Ярмолинецькому районі (будувалася майже 20 років).

    16. Закладено 5 млн. грн (2 млн. обласна дитяча лікарня, 3 млн - міська дитяча лікарня) на безкоштовне медикаментозне забезпечення хворих дітей.

    17. Запущено процес демонтажу наслідків тоталітаризму (підписане окреме розпорядження). 18. Створено Галерею Небесної Сотні на майдані Незалежності

    19. Надана допомога (організаційна, паливно-мастильні, транспорт, фінанси, обладнання) кільком десяткам відправок різних вантажів для допомоги військовим на сході. Передано 2 авто швидкої допомоги.

    20. Придбано сучасну снігоочисну техніку.

    21. Запроваджено принцип виділення в оренду земельних ділянок або водоймищ після узгодження з місцевими громадами.

    22. За підсумками соціологічного опитування роботи і впізнаваємості голів ОДА за час з жовтня по січень - 8 місце в Україні. (Коломойський – 9)

    Анонім reply Анонім

    Сильно. Саме головне, що Симчишин був дуже простий і відкритий. Коли хочеш до нього зайдеш
  • Анонім

    волонтеры фонда "Виктория"  поддерживают обращение к главе администрации
  • Анонім

    В чому замовність скажіть? В тому, що більшість людей має критичну точку зору на результати роботи цього "діяча"? Чи краще як ви - вилизувати дупу до дзеркального блиску. Чи може знов сам симчишин залогінився як анонім?

    Anonymous reply Анонім

    Так у таких людей, якщо щось суперечить тому. як вони думають, то одразу замовлення бачать. До речі, Симчишин зараз у відпустці. Зробив це для того, щоб забрати відпускні, щоб вони хоча б державі не залишились після того як його звільнять. Аналогічно зробила і Стебло.

    Анонім reply Anonymous

    Ганонімус, тобі тут десь правильно про тупість писали. При звільненні людині виплачують невикористану відпустку в будь-якому випадку. КзПП вчи. Відпускні нараховуються в будь-якому випадку.

    Анонім reply Анонім

    більшість людей не коментують ні за ні проти. більшість людей працюють. а коментаторів на всіх сайтах не більше 10 штук.

    Анонім reply Анонім

    Чому більшість має критичну точку зору? В цій статті проти коментує 2 людини, які завжди щось коментують. Таких людей називають тролі. в Росії цілі армії платних тролів є. В Україні багато партій також мають платних тролів.

    Будуть вибори побачимо який відсоток людей за Симчишина.

    Anonymous reply Анонім

    Такий же як і за партію Свобода на виборах до парламенту. Я давав прогноз, що Свобода не пройде у Верховну Раду і даю прогноз по Симчишину. Не бути йому Хмельницьким міським головою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up