Батьки вихованців ДНЗ№50 просять Симчишина повернути завідуючу


Батьки вихованців ДНЗ№50 просять Симчишина повернути завідуючу

Чому не продовжили трудовий контракт Нілі Попик не розуміють ні батьки, ні колектив. Усі в один голос заявляють, що за 7 років завідуюча зробила "Лелеченьку" найкращим ДНЗ в мікрорайоні.  На чому керівниця «погоріла», прийшли питати в мера.  

Вслід за іншими навчальними закладами нового керівника отримав садочок "Лелеченька".  Батьки, дізнавшись про кадрові зміни, прийшли до міського голови. Спочатку вимагали пояснень, потім просили повернути Нілу Попик.

Олександр Симчишин конкретно не сказав, чому їй не продовжили контракт. Наголосив лиш на тому, що в садочку збирали гроші на побутову хімію в той час, коли на ці потреби з бюджету виділялися кошти.    

- По 50 садочку проблеми були по миючому та поточному утриманню. Для чого збирати кошти на миючі, якщо ми їх виділили з бюджету, -  каже міський голова. -   Ми усіх керівників навчальних закладів збирали і попереджали, що на такі речі не збирати. Адже ми цей примус вирішили побороти. 

Відео дня

Нагадаємо, що управління освіти зібрало компромат на кожен навчальний заклад. Про корупцію відверто не кажуть, але натякають, що без добровільно-примусових внесків не обійшлося в багатьох навчальних закладах. Є заяви від багатьох батьків. Про це "ВСІМ" розповідав начальник управління освіти Роман Миколаїв

- Якби ви хоч раз прийшли і побачили, скільки тих миючих треба, питання б відпало само собою, - каже медсестра ДНЗ№50 Ольга Химич.- Якби ви хоч раз прийшли і побачили, скільки тих миючих треба, питання б відпало само собою, - каже медсестра ДНЗ№50 Ольга Химич.Батьки кажуть – у них поборів немає. Більше того, за їхніми словами, садочок треба ставити в приклад іншим.  Хизуються ландшафтним дизайном та спеціальними зонами для відпочинку та розвитку дітвори, яких немає в інших. У 2013 році садочок навіть переміг у конкурсі від міськраді «Хмельницький - наш дім». Хвалили за хороший благоустрій.  

Нову завідуючу колективу вже представили. Інна Нащубська має готувати заклад до нового навчального року. Але батьків насторожує молодий вік управлінця і відсутність керівного досвіду.

- Ми переживаємо, що нова людина не зможе тримати той рівень, який зараз є. А ви гарантуєте, що буде краще, але кругом є людський фактор і гарантувати може тільки Господь, - каже батько Олександр Березюк.

Після півгодинної зустрічі з батьками мер пообіцяв вивчити це питання. Можливо, Нілу Попик візьмуть на роботу в управління. Сам Симчишин цього не виключає, адже всіх звільнених директорів та завідуючих мають працевлаштувати. 

Нагадаємо, управління освіти реорганізують шляхом перетворення в департамент. Таке рішення вчора прийняли хмельницькі депутати.  

- Я думку вашу почув. Мене навіть дещо зацікавило. Я навіть її на співбесіду запрошу. Ми з нею поспілкуємося сам на сам. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Анонім

    Слова Олександра Симчишина про те,що Нілі Іванівні буде запропонована робота в управлінні освіти ,дають надію на те,що питання буде вирішено позитивно.Тому що людина з таким педагогічним талантом і високим професіаналізмом,як Ніла Іванівна,заслуговуе ,щоби її досвід був використаний на більш високому рівні ,ніж посада методиста.За 5 років дитячий садок,який був самим занедбаним у мікрорайоні ,під керівництвом Ніли Іванівни перетворився на самий кращий і сучасний дитячий дошкільний заклад.
  • Анонім

    Ми не читали відгуків по цій темі,але ми вповноваженні заявити,що кожна людина до чогось прагне.Якщо ця людина в 2005 році будучи на статті бюджету їздила у загранпоїздки,чи може методист купити квартиру?То ми були би надзвичайно щасливі за всіх у цьому суспільстві.Щоб кожна вихователька мала такі кошти у нашій державі,про всі сплітні - не вірто керуватися.Все достаменно перевіряється паспортним контролем,хто-де був і хто,що заробив у своєму житті.

    Всім ненавістникам вже є прощення у церкві,піклуйтеся про своїх дітей!Бог вам суддя!  Від імені позитивних вражень висловлюємо щиру подяку для всіх коментарів по цій темі,ми побачили справедливість, поважні гості,дякуємо Вам за позитивні відгуки у данній темі та просимо Вас з 25.07.2016 р. жити своїм життям.Дякуємо, що ви такі є! Будьте здорові і щасливі!На цьому спілкування з розумними людьми завершується,до майбутніх зустрічей.



    Слава Україні!!!



            .
  • Anonymous

    Оскільки  дана стаття викликала велику бурю обговорень, то дії мера цілком правильні . Також ніхто тут не вказав, що завідуючі за свої призначення платили по 5-7 тисяч Євро за посаду старому начальнику Олійнику... Так що ці гроші треба було якимось чином відробляти...
  • Бузинский Никита

    24.07.16

    Я завжди  цікавлюся новинами міста. Свій голос на виборах віддала за нашого мера, дуже  надіюся що робота всіх владних структур міста буде прозорою і про неї буде відомо всій громаді міста.                                              А тепер по суті.  Питання з ДНЗ-50 не єдине в цій царині в нашому місті. Я не розумію, чому по закінченні контракту не проводяться конкурси на відповідні посади, де думка громади на першому місті.  А якщо людина працює віддано і з надхненням, чому б не продовжити їй контракт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up