Біля Філармонії «Daewoo Lanos» спинив маршрутку, яка порушувала ПДР

Біля Філармонії «Daewoo Lanos» спинив маршрутку, яка порушувала ПДР

Маршрутка обганяла тролейбус та ще 3 маршрутки і виїхала на зустрічну смугу руху. В той час навпроти їхав « Daewoo Lanos», який вирішив «підперти» порушника. 

Сьогодні, 19 липня, близько 17:30 на зупинці біля Філармонії ледь не сталось аварії. Свідок події Роман розповів, що маршрутка вирішила об’їхати «рогатого» по зустрічній смузі. Але порушника не пропустив легковик, який навмисно зупинився навпроти.

На місце події прибули патрульні. Водій маршрутки почав виправдовуватись, що не хотів заважати руху, тому вирішив об’їхати транспорт. Нічого поганого у тому він не побачив. Оскільки ДТП не сталось і обидва водії відмовились писати заяви, поліцейські відпустили і маршрутку, і легковик.

- Ніхто з водіїв штрафу не отримав, тому що вони відмовились писати заяви. Водій маршрутки пояснив патрульному, що він хотів об'їхати затор, який утворився на зупинці. Патрульні підтвердили, що дійсно там стояв тролейбус і 3 маршрутки. Але водій "Део Ланос" навмисно вирішив не пропустити маршрутку, яка їхала не по своїй смузі, - пояснив "ВСІМ" речник управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Vitaliy Melnic

    В результате кто автор статьи???________
  • Vitaliy Melnic

    Роман розказует 100% не правду  и рогатого там не было так как отсутствие на фото
  • Vitaliy Melnic

    Во первых это розвод

    Во вторых его остановил не Лагос

    В третьих надо проверять факты
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up