Благаючи кохану не покидати його, 42-річний хмельничанин вистрибнув з поїзда

Благаючи кохану не покидати його,  42-річний хмельничанин вистрибнув з поїзда
Чоловік дізнався, що його колишня дружина, почуття до якої ще «не згасли», їде у столицю. Він, погрожуючи їй по телефону самогубством, стрибнув зі сходинок потягу. Наразі постраждалий знаходиться у лікарні.

Рік тому подружжя через постійні непорозуміння вирішили анулювати свій шлюб.

-  Після розлучення вони продовжували жити в одній квартирі, але у різних кімнатах, - говорить речник прес-служби лінійного відділу міліції на станції Хмельницький Наталя Думка. -  Якось жінка розповіла колишньому, що їй потрібно на два дні поїхати в Київ. Через постійні ревнощі чоловік рушив за нею на залізничний вокзал.

Жінка зайшла у свій вагон, а чоловіка без квитка не пустили.  Вже після того, як двері у вагон зачинили, чоловік, не відпускаючи кохану, стрибнув на сходинки та вхопився за поручні. Потяг рушив.

Відео дня

- Вже на ходу він дзвонив їй на погрожував, що вистрибне, якщо вона не повернеться. Втім, жінка думала, що колишній знаходиться в одному із вагонів. Вже на перегоні «Хмельницький –Богданівці» чоловік впав та скотився між колії.   Зараз із численними травмами він знаходиться у лікарні. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ку ку

    оце любов.....боже боже...які безмозглі люди...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up