Бунт на Гречанах - з хмельничан вимагають по 2,5 тисячі за гараж, люди обурені

Бунт на Гречанах - з хмельничан вимагають по 2,5 тисячі за гараж, люди обурені
У мікрорайоні Гречани на вулицю вийшли понад дві сотні місцевих мешканців. Людей обурила вимога влади сплатити за гаражі, встановлені самостійно, по дві з половиною тисячі гривень.

На гаражах розклеїли повідомлення, де від власників вимагають з"явитися до комунального підприємства по організації роботи міського комунального транспорту. Потрібно це, аби "встановити власника гаражу". Мешканцям потрібно надати оригінали дозвільних документів для включення їх у загальний реєстр. Якщо ж людина не прийде, підприємство обіцяє демонтувати гараж та перевезти його на штраф-майданчик, при тому не беручи на себе відповідальність за збереження речей, які знаходяться всередині.

Згідно рішення Хмельницької міської ради від 30 квітня 2014 року, вартість послуг на користування тимчасовими конструкціями для господарських потреб (гаражі) становить:

Відео дня

- на оформлення тимчасових конструкцій - 1670 гривень

- на переоформлення на іншого власника - 1200 гривень

- на продовження терміну дії договору про надання послуг користування - 1120 гривень.

Разовий річний внесок до Цільового фонду Хмельницької міської ради становить 800 гривень з власника.

- Я готова заплатити, хоч це і великі гроші, але коли я запитала, чи це означає, що ця земля буде за мною, мені відповіли - ні, це майно територіальної громади. а ми хто, не громада? - обурюється мешканка вулиці Північної. - Таке враження, що хтось дуже сильно хоче збагатитися на наших грошах, це шалені суми виходять!

Наразі хмельничани збирають підписи, обирають представників ініціативної групи, яка захищатиме їхні інтереси перед владою. Представників останньої на місці немає.

Люди готові вийти на майдан, аби захистити свою власність. 25 червня, під час чергової сесії Хмельницької міської ради, вони вийдуть на пікет.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Anonymous

    Для тех,кто в танке: - на оформлення тимчасових конструкцій - 1670 гривень - на переоформлення на іншого власника - 1200 гривень - на продовження терміну дії договору про надання послуг користування - 1120 гривень. Разовий річний внесок до Цільового фонду Хмельницької міської ради становить 800 гривень з власника.
  • Anonymous

    О,снова - какая-то "власть" виновата ))) Власть - это отражение общества ))) И какой бы она ни была - есть законы,согласно которым общество должно функционировать. Сперва голосуют за того "у кого галстук красивше" или "кто даст больше",а потом из них же и делают виноватых.
  • Anonymous

    Вы забыли одну вещь - они никакие не ВЛАДЕЛЬЦЫ гаражей. Владелец - это тот,у кого есть документ на право владения (техпаспорт,акт,свидетельство и т.д.) Не заплатил за право = украл у общества.
  • Anonymous

    Ничё,на драндулеты денег хватило - хватит и на ЗАКОННОЕ оформление будок для них. ЗА ВСЕ НАДО ПЛАТИТЬ,как и во всех цивилизованных странах - тогда и будет "все для всех",как у нормальных людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up