Через висновки екоінспекції у Кам’янці туристи більше не кататимуться на радянському БРДМ

Через висновки екоінспекції у Кам’янці туристи більше не кататимуться на радянському БРДМ
Екологічна інспекція визнала незаконним туристичний маршрут в каньйоні річки Смотрич. Втім, останнє слово за прокуратурою.

За результатами перевірки Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області ініційовано скасування вказаного розпорядження та рішення виконавчого комітету Кам’янець – Подільської міської ради. Матеріали вказаної перевірки спрямовано до прокуратури Хмельницької області.

«Перевіркою встановлено, що всупереч вимогам Закону України «Про природно-заповідний фонд України» Кам’янець – Подільською міською радою надано розпорядження № 59 від 28 квітня 2004 року «Про затвердження проекту відведення та передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «Тектроніка» по вул. Францисканській, 10» без обмежень, обтяжень, не вказуючи об’єкт ПЗФ та території охоронної зони. Виконавчим комітетом Кам’янець – Подільської міської ради винесено рішення № 741 від 03.07.2014 р. про затвердження прогулочного (туристичного) маршруту в каньйоні річки Смотрич в межах м. Кам’янця – Подільського на транспортному засобі БДРДМ – 2 без врахування вимог Закону України «Про тваринний світ»,  всупереч вимогам Закону України «Про природно-заповідний фонд України», - йдеться у повідомленні служби.

Вартість екстремальної екскурсії  на бойовій радянській техніці коштувала від 500 до 1200 гривень на 10 чоловік. Ціна залежала від часу подорожі та маршруту.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nata Vik

    на кілька безробітних стало меньше....таке відчуття ніби зайнятись немає чим нашим упирям-чінушам....завтра прийде хтось інший і буде катати людей....табличка ділення рулить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up