Червонюка оштрафувала хмельницька податкова. Заступилися журналістка з Рівного і псевдо-«Правий сектор»

Червонюка оштрафувала хмельницька податкова. Заступилися журналістка з Рівного і псевдо-«Правий сектор»
Пікет під податковою. Фото НГП, http://ngp-ua.info/wp-content/uploads/2014/07/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9.jpg
Кілька десятків людей, що назвалися «Правим сектором», під керівництвом редактора газети рівненського «Льонокомбінату», що належить бізнесмену Олегу Червонюку, вимагали відставки головного податківця.

Про пікет повідомляє «Незалежний громадський портал».

- Ми створюємо ініціативну групу, яка звернеться до депутатів Хмельницької міської ради з вимогою висловити недовіру Руслану Мединському. Наступним кроком буде аналогічне звернення до Міндоходів України, – цитує видання активістку Світлану Сироту.

Остання, зауважимо, є головним редактором рівненського тижневика «Льонокомбінат», корпоративного видання підприємства, що належить Олегу Червонюку.

Відео дня

Як повідомляє "НГП", також участь у акції взяли близько 20 осіб у камуфляжі. Вони представлялися «Правим сектором».

 У організації запевнили – це не їхні люди.

- Завдяки оперативному втручанню членів ГО «Правий сектор Хмельниччини», проплачений мітинг за 15 хвилин закінчився, а самозванці змушені були поїхати, давши лише спотворену картинку для ЗМІ, - таку заяву розповсюдила політрада «Правого сектору Хмельниччини». – Ми офіційно заявляємо, що люди, яких за гроші звезли під стіни Хмельницької Державної податкової інспекції не є «Правим сектором», та ніякого відношення до «Правого сектора» не мають.

Причину пікету пояснює головний податківець міста.

- На підприємстві «Т-стиль», співвласником якого є Олег Червонюк, проводилася перевірка за матеріалами фінустанов. Було з’ясовано, що підприємство порушило розрахунки у сфері ЗЕД, тобто не вчасно сплатили кошти за обладнання. Відповідно, податкова нарахувала пеню на суму 15 тисяч гривень. А Червонюк собі вирішив, що на нього тиснуть і запланував цю акцію. Але нічого такого не було, – наголосив Руслан Мединський у коментарі «НГП».

Головного податківця Хмельницького підтримали його працівники, котрі залишили робочі місця і вийшли з плакатами під будівлю.

Це не перший візит до пана Мединського. Раніше, нагадаємо, його намагалася люструвати самооборона. Про це «ВСІМ» повідомив голова люстраційного комітету Ради майдану правозахисник Любомир Михалець.

- На мій погляд, швидше за все виконується чиєсь замовлення. Враховуючи той факт, що не так давно одному з підприємств м.Рівного, яке очолює Хмельницький бізнесмен, був виписаний штраф у сумі приблизно 1 млн 800 тис гривень і те, що разом з Самообороною до податківця завітали громадяни з Рівного, не важко зрозуміти, звідки дує вітер…, - пояснив він свою позицію у блогу на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (158)
  • Правдолюб

    Якщо провести аналіз сторінки вКонтакті головного редактора "Всім" Оксани Ісаєнко і автора цієї статті, то висновок сам напрошується. А у друзях  Оксани Ісаєнко знаходяться Литвинюк Ганна, Симчишин Олександр, Бурлик Віктор. Вот і "об'єктивність" і "відсутність" впливу Свободи. Статті проти Червонюків замовні і спрямовані на паплюження цієї працьовитої і чесної сім'ї. І тут один заявив, що у мене фобія до партії Свободи. Як виявилось відчуття, що є слід Свободи були вірними.
  • Віктор

    ..
  • Віктор

    .
  • Антон Владимирович

    Почему эти тупые селючки сюда приезжают и на своём диалекте митинги проплаченые устраивают. Гнать их в шею. Пускай у себя в ровненском зоопарке кричалки устраивают.

    Віктор reply Антон Владимирович

    Ти, сука, нашу мову діалектом називаєш? Щоб ти здох, путлерівська наволоч! Гнида рашистська, щоб тобі в пеклі горіти.

    Антон Владимирович reply Віктор

    Навчись коментарі уважно читати, бидлота. Все те що ти мені набажало неодмінно тобі повернеться.

    Антон Владимирович reply Віктор

    Навчись коментарі уважно читати, бидлота. Все те що ти мені набажало неодмінно тобі повернеться.

    Віктор reply Антон Владимирович

    Що, тітушка довбаний, мову згадав? Чи вже маскуєшся???

    Віктор reply Антон Владимирович

    Дефективний, ПНХ в рашку свою немиту!

    Ірена Савелівна reply Антон Владимирович

    Дуууже "чемно" з вашого боку ціле місто обзивати зоопарком. Крім того там виступали і працівники ДПІ. Їм теж не можна кричалки  влаштовувати?

    Антон Владимирович reply Ірена Савелівна

    І ти теж навчись читати уважно. Я реальний зоопарк мав на увазі, який там реально існує.

    Віктор reply Антон Владимирович

    У Рівному, до речі, найкращий зоопарк на всю західну Україну. Але такого екземпляра як ти там ще немає ))))))))))))))))

    Слава УКРАЇНІ reply Антон Владимирович

    Я повністю підтримую Антона, якщо люди почнуть їздити із міста в місто і в мішуватися в структуру чужого міста, в якому вони не проживають і думки людей цього краю не розділяють то це буде суцільни балаган по країні !!!



    а те що Червонюк не посоромився ще й на своїй власній автівці привезти мітингувальників під стіни податкової на проплачений ним же мітинг говорить тільки про ОДНЕ : Людині дійсно на все наплювати. Він вважає що можна просто взяти і зламати іншим людям життя, карєру .....

    Віктор reply Слава УКРАЇНІ

    ))) По ходу, Червонюк їздить або на мега-лімузині, або на автобусі. Або в нього такий "запорожець" як в анекдоті: влазять 15 чоловік і баяніст. Шо ж ви всі такі лохи??? Ще про "розіп'ятого хлопчика" розкажіть і про те, що пасажири збитого "Боїнга" вже заходили на борт несвіжими трупами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up