Члени хмельницької Ради Майдану, обурені економічною ситуацією, закликають мітингувати

Члени хмельницької Ради Майдану,  обурені економічною ситуацією, закликають мітингувати
Попереджувальної акції-протесту, яку планували провести представники хмельницької Ради Майдану, організувати не вдалося. Не всі члени Ради підтримали таку ініціативу на попередньому засіданні. Втім, близько 40 хмельничан все ж прийшли на майдан, аби обговорити фінансові питання.

Люди не пікетували державні установи та не тримали в руках плакати.  Головна мета зборів  – обговорення грошової політики Національного банку та  діяльності нової влади.  Голова Ради Майдану Алім Міщук вважає, що  життя українців стає все гіршим і гіршим, тому, на його думку, потрібно    знову збирати людей та організовувати масштабні кількатисячні мітинги.  

- Ті люди, які сьогодні тут стоять, стояли і рік тому. Вони були нещасні  при Януковичі,  півроку тому вони були «ніщі», а сьогодні вони в три рази «ніщі». Не треба давати тим, хто  сьогодні прийшов до влади, прижитися на новому місці... Нам з вами треба виходити великою кількістю на майдан. В нас     будуть місцеві вибори, але  всі кандидати однакові… Те, що сьогодні робиться в Києві, робиться не на благо людей.

 Учасники зборів вирішили підготувати на наступному засіданні Ради Майдану звернення до депутатів Хмельницької обласної ради, яке оголосять під час сесії облради у п’ятницю, 26 грудня.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Мітингують, армії "допомагають" і т.п. "гарні" справи. А навіщо, кому потрібна така допомога? Сплатіть усі податки, заборгованості по комунальним та іншим платежам і держава сама впорається з усіма питаннями. Як проводити реформи, як фінансувати армію, коли всі хочуть жити на халяву? Чекаєте коли підвищать зарплати, нададуть пільги, тоді може сплатите за користування послугами? А ніколи не підвищать, якщо всі так будуть думати і робити?
  • Анонім

    Читаю и радуюсь!!! Поздравляю всех Майданутых! За шо боролись, на то и .......! У нас хлеб по 5 гр. а у нас война!    Горловчанин(Донецк)
  • Хмельницька Вика

    Адольфа, в шию гнати з майдану.Він вже до кричався паліть СБУ і багато іншого, і знову "воду колотить"
  • Анонім

    роман

        У звязку із різким стрибком долара хмельницький базар різко зупинився

    Половину кіосків не відкриваються більше тижня. Не продають і не купують -Отже колапс!!! Для20 тисячного натовпу хмельницьких базарників- загроза голоду

       Тому  серед виступаючих були фахівцы -економісти- 3 з них колишні банківські працівники

      Хочеться щоб  депутати не мовчали  і надіслали Гонтаревій    та  Президенту телеграму
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up