Чому активісти хочуть зняти головного прокурора Хмельниччини

Чому активісти хочуть зняти головного прокурора Хмельниччини
Увагу привернули – спалили шини. У приміщення прорвалися та навіть зустрілися з головним прокурором Хмельницької області Олегом Синишиним. Поки що активісти «Автомайдану» та «Самооборони» мають три претензії до прокурора.

У Хмельницькому – гаряче.  В обідню пору під прокуратурою спалили шини. Близько 50 активістів прийшли, щоб висловити недовіру головному прокурору Хмельницької області.  Активісти говорять, що:  

  •  Майно Олега Синишина не відповідає його зарплаті
  •  Резонансні кримінальні справи «затягують»
  •  Синишин підтримує генпрокурора Шокіна, бо ж підписався під листом, де висловлюють  йому свою підтримку у конфлікті з прокурором Одеської області і заступником Шокіна Давидом Сакварелідзе.   

Активісти дали час Синишину до п’ятниці. Вимагають, щоб він написав заяву на звільнення, інакше вони «знімуть» його, як це зробили у Вінниці із головним поліцейським Антоном Шевцовим.

Нагадаємо, що хмельницькі активісти, серед яких були депутат Хмельницької обласної ради Наталія Вишнівська, голова «Автомайдану.Хмельниччина» Вікторія Середюк та «самооборонівці» Іван Кушнір та Андрій Гаврилюк  перебувала у сусідній Вінниці, коли там перекривали дорогу, штовхалися з поліцейськими, сперечалися, палили шини… Таким чином місцеві активісти добивалися відправлення у відставку головного поліцейського області Шевцова. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anton Kozlovskyi

    В нормальних країнах прокурорів та суддів обирають ті, хто платить податки. Чим займаються наші судді-прокурори? Де Ядуха? Червонюк-молодший сидить? Хто застрелив Шеремет та Пагора? Прокуратура викручує закон як їм треба: цей воровав по закону, в того син задавив людину по закону. Люди проживуть і без прокурорів, суддів та їх анонімних адвокатів. А от вони проживуть без народу?

    Ссылка на источник: http://vsim.ua/Podii/chomu-aktivisti-hochut-znyati-golovnogo-prokurora-hmelnichchini-10494306.html

  • Anton Kozlovskyi

    В нормальних країнах прокурорів та суддів обирають ті, хто платить податки. Чим займаються наші судді-прокурори? Де Ядуха? Червонюк-молодший сидить? Хто застрелив Шеремет та Пагора? Прокуратура викручує закон як їм треба: цей воровав по закону, в того син задавив людину по закону. Люди проживуть і без прокурорів, суддів та їх анонімних адвокатів. А от вони проживуть без народу?
  • Анонім

    Шано-о-вні! Невже в 21 столітті слід відстоювати власне бачення правосуддя палінням, руйнуванням і т.д.(тим більше під час Великого посту...Активісти - анцихристи?)??!!! То коли вже ми будемо будувати правову державу правовим шляхом? Завжди знайдеться зграйка незадоволених певними правовими рішеннями( особливо, коли вийшли на волю багато злочинців за законом Савченко). І що? Постійно знімати посадовців оцим безладдям і руйнуванням затишку нашого міста?!!! До речі, стоїло б переглянути, чи немає серед ось таких "активістів" раніше судимих, аферистів та тих, у кого певні проблеми із законодавством України...

    Анонім reply Анонім

    Звичайно що є. Просто вони активісти і на сьогоднішній день недоторкані. Себе з боку вони не бачать, виконують замовлення тих, хто їм проплатить кошти. Сумніваюсь, що пані Середюк сьогодні у Києві пікетує АП і ГПУ за кровно зароблену заробітну плату.
  • Харитонова Оля

    Этим майданутым придется действительно вскоре  всех, кого они поменяли, менять на предыдущих. Пора возвращать законную власть, а не заниматься беззаконием.

    Анонім reply Харитонова Оля

    Поверніть Кучму
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up