День міста у Хмельницькому: у скільки обійдуться гурти, реклама і вечірнє шоу

День міста у Хмельницькому: у скільки обійдуться гурти, реклама і вечірнє шоу

Майже половину бюджету "заспівають" музиканти вокальної формації «Піккардійська терція», які виступатимуть на головній сцені міста 24 вересня. Найменше коштів піде на проведення Днів Сталої Енергії. 

День міста Хмельницького, якому цього року виповнюється 585 років, святкуватимуть два дні — 24 та 25 вересня. Кожен день від самого ранку і до вечора насичений різними заходами — концертами, виставками, ярмарками та флешмобами. Попередньо цьогорічне святкування обійдеться у 301 тисячу гривень. 

- Ця цифра попередня. Тому що це тільки кошти, які виділялись з бюджету управління культури. Ще просили кошти у міськвиконкому, зокрема на концерт гурту «Тінь сонця» пішло десь близько 40 тисяч гривень. Але витрати можуть збільшитись. Остаточно ж підрахувати вартість святкування зможемо лише після завершення усіх заходів, - розповідає «ВСІМ» начальник управління культури і туризму Хмельницької міськради Артем Ромасюков.

Читайте такожЮвілей Хмельницького обійшовся у 800 тисяч гривень 

Відео дня

Друк дипломів, афіш, рекламних постерів та банерів, на яких міський голова вітає хмельничан з Днем міста, коштував бюджету 6 000 гривень. Реклама святкових заходів на вуличному радіо, що на Проскурівській, обійшлась у 1162 гривні. Ще 3200 гривень піде на квіти, які покладатимуть до пам’ятників, та даруватимуть нагородженим. За сувенірну продукцію управління культури заплатило 980 гривень. Композиція на полотні «Дивосвіт романтичного Хмельницького», яку демонструватимуть просто неба на центральній вулиці міста, коштувала 6519 гривень.

На відкриття виставки «Хмельницький крізь об’єктив» та нагородження переможців дитячого фотоконкурсу «Світ очима дитини» витратили 2330 гривень. Дні Сталої Енергії, які не вперше проходять у Хмельницькому, обійшлись всього у 500 гривень. На проведення літературного фестивалю та подарунки його переможцям пішло 10 000 гривень. Ще 30 400 гривень - на проведення міжнародної історико-краєзнавчої конференції «Місто Хмельницький в контексті історії України», на яку запросили 100 авторів наукових робіт з України, Болгарії, Польщі, Словаччини.

Найбільше коштів витратили на розважальні заходи. Відома українська музична формація «Піккардійська терція» співатиме за 135 тисяч гривень. А концерт струнної групи Президентського оркестру обійдеться у 25 тисяч гривень.

В суботу, 24 вересня, на містян чекає вистава «Сни за Кобзарем» львівського театру «Воскресіння». На неї «відвалили» 49,5 тисяч гривень. І це найбільші поки що витрати. Після неї містяни побачать 3D-шоу, яке коштуватиме бюджету управління культури 30 тисяч гривень. 

Які заходи чекають на містян у День міста та які події слід відвідати, дивіться афішу та обирайте те, що до душі. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    І це все за мої податки. Я працюю, а ледарі (переважна кількість) будуть на халяву витрачати мої кошти. Ну зрозуміло і інших платників податків.

    Анонім reply Анонім

    Один(-дна) ти працюєш і на твої податки це лорганізовується? На наступний рік непогано було б Вакарчука з Тіною запросити!  а так звані "працюючі" нехай застріляться!

    Анонім reply Анонім

    Якщо ми застрелимось, то не буде за що таким як ти ледачим Вакарчука з Тіною запрошувати.
  • Іван Ропотан

    300 тисяч  -це якось по-бідному. 10 тисяч баксів - це гонорар одного співака. а тут на 2 дні

    Slupitskiy Yuriy reply Іван Ропотан

    А Вы лично платили,кому-то из артистов?И Вы уверены,что гонорар Пиккардийской терции 10 тыс. долларов?

    Анонім reply Slupitskiy Yuriy

    Симчишин відомий "економіст"-брехун. На виборчу кампанію потратив всього 100 тис.грн. і це при тому що його бігморди висіли майже на кожному кроці і велась активна пропаганда. Так саме він потратив і 301 тис.грн. на святкування Дня міста. Бреше і не червоніє.
  • Анонімний

    смішна цифра, дуже смішна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up