Нардепи позбавили мандата хмельничанина Михайла Гвоздьова

Нардепи позбавили мандата хмельничанина Михайла Гвоздьова
Депутати Верховної Ради задовольнили позов Михайла Гвоздьова про складання своїх повноважень. Це пов’язано з тим, що нардеп із Хмельниччини переходить на інше місце роботи.

Наразі Гвоздьов працює виконуючим обов’язки керівника державного авіаційного підприємства «Антонов». Про це інформує «Українська правда»

За позбавлення мандата Гвоздьова проголосували 269 депутатів.

До обрання Гвоздьова народним депутатом він працював гендиректором компанії «Ауді Центр Хмельницький». На посаді в.о. обов'язки президента ДП "Антонов"  - з червня цього року. Попередній керівник підприємства Дмитро Ківа працював з травня 2005 року. 14 квітня 2014 року Кабінет міністрів звільнив Ківу з посади голови правління ДП «Антонов». Підприємство займає провідну нішу у світі серед літаків широкого призначення. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    шо ж він там буде робити, те що вміє кладовщик, запчастинами барижнічати ??

    Анонім reply Anonymous

    Він так сів собі і подумав: "А пора нашому селу виходити на міжнародний ринок - будемо торгувати в м. Красилові запчастинами до літачків таких собі і, потихенько в підсопці, барижнічати".
  • Anonymous

    спочатку старими автозапчастинами на авторинку працював, потім комірником-вантажником в магазині запчастин до іномарок, по 12 000 зарплати накарточку, і 2500 офіційно, і нате, красилов своїх сільских потягнув навзлет

    Анонім reply Anonymous

    сільський біженець знає все про всіх
  • Anonymous

    А тут натобі-генеральний директор заводу літаків антонова



    Він шо в них якось розбирається ???Він шось понімає в тих літаках ??

    Анонім reply Anonymous

    так як ти в граматиці ))

    Анонім reply Анонім

    в точку, ржу аж заливаюсь :)
  • Anonymous

    А що закінчив той гвоздев- заочно на бюджеті наш хтіб механічний факультет



    І БАРИЖНІЧАВ СТАРИМИ ЗАПЧАСТИНАМИ НА АВТОРИНКУ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up