Для економії грошей та часу поліцейських міська рада віддала землю під парковку

Для економії грошей та часу поліцейських міська рада віддала землю під парковку
Майже місяць тому на вулиці Зарічанській, 9/1-А, поблизу Співочого поля розпочалось будівництво критого парковочного комплексу для автомобілів. За інформацією з паспорту об’єкта, замовником будівництва є Головне управління Національної поліції Хмельниччини, а продає стійла для «залізних коней» за ціною від 50 000 гривень приватне підприємство «Золота середина».

Виявилось, що земельну ділянку площею півгектара під будівництво службової автостоянки, міська рада своїм рішенням надала  УМВС Хмельниччини ще у далекому 2013 році. А договір на будівництво з приватним підприємством уклали вже у листопаді 2015 року.

– У травні 2013 року УМВС була виділена земельна ділянка під будівництво парковки для службових автомобілей. На той час це питання було актуальне: збудовано нове приміщення, вулиця Зарічанська була завантажена. Однак будівництво не могли розпочати через відсутність фінансування. Сьогодні на капітальне будівництво управлінню Національної поліції кошти взагалі не передбачаються. Тому почали працювати з інвестором, який запропонував гарні умови. У нас є всі необхідні документи, все робиться в межах чинного законодавства, –  говорить начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Нацполіції Хмельниччини Володимир Гонтар.

Наразі в управлінні Нацполіції області є загалом 499 машин. У Хмельницькому поліцейське автомобільне господарство знаходиться на вулиці Коцюбинського, а це за 5 кілометрів від Зарічанської. Аби заощадити кошти на бензин, за словами Володимира Гонтара, стоянка необхідна біля головного офісу, .   

Відео дня

Правоохоронець також говорить, що кожного дня виїжджають 30-40 службових машин оперативних і слідчих підрозділів. А залучення інвесторів для будівництва є загальноприйнятою практикою в Україні.

За договором копи доручили звести стоянку для службових автомобілів ТОВ «Золота Середина». Земельна ж ділянка залишається у власності управління Національної поліції, тобто у держави. Будівництво ведеться повністю за рахунок приватного підприємства. Наразі передбачається, що комплекс складатиметься з 95 місць. З них, за умовами договору, 20 місць отримають поліцейські, а решту – забудовник у якості оплати вартості будівництва. Власне, бюджет держави від цього теж одержить доходи у вигляді сплати податків від продажу місць на стоянці.

заступник директора ТОВ «Золота Середина» Олег Федаш каже, з документами у них все в порядку.– На даний час ми лише виконали підготовчі роботи, адже проектна документація ще у стадії розробки. На території дуже багато мереж і комунікацій, тому проект ще не погоджено. Запланована ціна одного місця буде стартувати від 50 000 гривень. Через нестійкий грунт ми робитимемо «подушку» висотою майже 70 сантиметрів. Через це вартість будівництва буде досить високою. Парковка буде повністю критою та з відеонаглядом, тому автівкам не загрожуватимуть ані погодні умови, ані злодії. Зазвичай у таких випадках забудовники віддають замовникам 5-7 відсотків від площі будівництва. Ми ж віддаємо поліцейським до 20 відсотків місць, – розповів «ВСІМ» заступник директора ТОВ «Золота Середина» Олег Федаш.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Машин 499, а виділено буде місць 20 із 95 можливих. То для чого будується ця стоянка? І землю звісно дали безкоштовно. Нормальна корупційна схема.

    Анонім reply Анонім

    а головне - Хмельничани якщо і обурюються, то лише тут, на сайті, а не під будівлею міської ради! Бо якщо підуть туди, то не тільки не заплатять, і печивом не нагодують, так ще й і погнати кийками звідти можуть!

    Ось так!

    Анонім reply Анонім

    Потрібно не під будівлею міськради тощо захищати свої порушені права, а звертатись офіційно, через суд і т.п., визначені законодавством України, механізми застосовувати. Захист прав на вулицях вже неодноразово показав свій результат. Останній результат - значне зубожіння населення України.

    Анонім reply Анонім

    Да? - тільки ти отим зазубожілим стрибунцям цого не кажи, бо вони ж тебе з лайном зітруть...

    А взагалі, ти знаєш, що нещодавно значно підняли судовий збір та усі інші супутні тарифи, щоб людям було значно дорожче і важче вирішувати свої порушені права цивілізованими методами?? - І це при тому, що законодавство не те що залишилося на свому рівні, а навіть відкотилося назад, і стало ще ближче до свого зародкового рівня.

    Зявилося кріпостне право, до речі... Ой, з 1-го липня зявиться))))

    Анонім reply Анонім

    Якщо доведуть свою правоту, то всі судові збори сплатить той, хто порушив їхні права.

    Анонім reply Анонім

    Не в цій недодержаві. Тільки не в цій:



    http://mentbuster.livejournal.com/630500.html#comments

  • Анонім

    Щось я не чув про відкритий тендер на право забудови цієі земельної ділянки...

    Анонім reply Анонім

    І чомусь Симчишин не провів липового громадського обговорення)))

    Анонім reply Анонім

    От ти дебіл, чи прикидаєшся? Землю віддали в 2013 році. Припиняй тут тупити вже.

    Анонім reply Анонім

    То що що у 2013 році. А навіщо обрали "чесного некорумпованого мера"?
  • PAL

    Наразі в управлінні Нацполіції області є загалом 499 машин. У Хмельницькому поліцейське автомобільне господарство знаходиться на вулиці Коцюбинського, а це за 5 кілометрів від Зарічанської. Тому, за словами Володимира Гонтара, їм потрібне місце десь ближче. Стоянка поблизу управління дуже необхідна правоохоронцям, адже дозволить економити кошти на бензин.

    Ссылка на источник: http://vsim.ua/Podii/dlya-ekonomiyi-groshey-ta-chasu-politseyskih-hmelnitskiy-viddav-zemlyu-10488034.html

    Очень весомый аргумент.

    Анонім reply PAL

    Не будуть же начальники на маршрутці кататися . Панам не гоже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up