До шкіл Хмельниччини поїдуть 14 новеньких автобусів

До шкіл Хмельниччини поїдуть 14 новеньких автобусів
В рамках обласної програми розвитку освіти навчальні заклади Хмельницької області отримали 14 шкільних автобусів на загальну суму 13 мільйонів 986 тисяч гривень.

Новенькі шкільні автобуси "Еталон" попрямують до загальноосвітніх навчальних закладів наступних районів: Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Ізяславський, Кам'янець-Подільський, Красилівський, Полонськй, Славутський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький, Шепетівський, Ярмолинецький. 

- Цьогоріч, в переддень професійного свята освітян, ми даруємо ключі від 14 нових шкільних автобусів. Вони будуть працювати на благо освіти та тих шкіл, які їх одержать, - каже голова облдержадміністрації Михайло Загородний.

За його словами, в області забезпечено 100 % підвезення учнів до навчальних закладів школярів, які проживають на відстані понад 3 кілометри від школи. 

Відео дня

 

 

 

 

 

Освітяни області подарунком задоволені. 

- В нашому Дунаєвецькому районі дуже добре реалізується програма "Шкільний автобус", наразі у нас є 24 автобуси, які возять до школи 758 дітей. Новий автобус дасть можливість розширити кількість дітей, яких будемо підвозити, а це одна з умов якісної освіти, - ділиться емоціями начальник управління освіти Дунаєвецької райдержадміністрації Володимир Колісник.

Шкільний автобусний парк на даний час налічує 362 автобуса. Однак існує потреба у його оновленні: 2 автобуси - для відкриття нових маршрутів та 40 - для заміни старої техніки, яка вичерпала свій термін експлуатації. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    У Франції пільги на проїзд встановлені для наступних категорій пасажирів:

    для дітей до 4-х років – безкоштовний проїзд; для дітей від 4-х до 10 років – 50% вартості; для

    інвалідів -50% вартості на міському і 70% на залізничному транспорті; для студентів та учнів – 50%вартості.

    Компенсація пільг студентам та учням відбувається за рахунок коштів, що перераховуються

    міністерством освіти, департаментами. Але пільги на проїзд для будь-якої категорії не перевищують

    50% вартості. упності.

    Відповідно до законодавства Франції компенсацію витрат по пільговим тарифам здійснює 70%

    – держава, 30% – департаменти регіонуПільговиками в Латвії вважаються школярі, студенти, пенсіонери, учасники опору. 100-відсоткову знижку Ризька дума надає учням 1–4 класів, 75% – учням 5–12 класів шкіл, що

    розташовані на адміністративній території Риги.





    А ОМУ ХМЕЛЬНИЬКИХ ДЇТЕЙ НЕВОЗЯТЬ БЕСПЛАТНО??НЕПРАВИЛЬНО!! ТАК БУТИ НЕПОВИНО!!!
  • Олексій Бобрик

    855 900 * 14 = 11 982 600 грн. чому 14 нових автобусів у вас коштують 14 млн грн? де ше 2 017 400 грн? кому відкат?

    Олексій Бобрик reply Олексій Бобрик

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up