До війська можуть покликати хмельничан, які не стали патрульними

До війська можуть покликати хмельничан, які не стали патрульними
Віктор Тамбовець заявив, що в зону АТО строковиків ніхто не відправлятиме.

Під час весняного призову до армії мають покликати більше 200 хмельничанин. Виконати такий план військомату непросто. З кожним призовом бажаючих піти на строкову службу все менше. Частково вирішити таку проблему можуть за рахунок тих, хто хотів стати патрульним. 

Весняний призов у Хмельницькому розпочався 5 травня. Триватиме він до 30 червня. Протягом цього періоду на строкову службу мають піти 231 хмельничанина. Перші 14 призовників урочисто вже відправили.

Валерій Лєсков брав участь в АТО у 2015 році. - Під час відбору до поліції у Хмельницькому на одне місце претендувало близько 14 людей. З більше 5 тисяч бажаючих патрульними стали 225 людей. А решта, це здорова і готова до служби молодь. Якщо відкинути жінок і тих, хто вже служив в армії, то матимемо біля двох тисяч призовників, - заявив радник міського голови Хмельницького, депутат обласної ради Валерій Лєсков.

Таку пропозицію він надав головному військовому комісару Хмельницького Віктору Тамбовцю. Той прийшов на зустріч із волонтерами та членами громадських організацій. Останні занепокоєні тим, що в армію хоче йти все менше чоловіків. Готові всіляко сприяти військоматам в популяризації військової служби.

Відео дня

На зустріч прийшли волонтери та керівники громадських організацій.Під час обговорень на зустрічі вирішили зайнятись виготовленням буклетів з рекламою військової служби. Волонтери готові допомогти рознести їх в кожну домівку міста. Ще одним методом популяризації служби в армії стануть теле- та радіо ролики. В міській раді пообіцяли посприяти їх виготовленню та запуску в ефір.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Анонім

    А як баби з панкреатітами дітей рожають,то це нічого?Віх інвалідів в спец. батальйон з обмежиними можливостями,патрони нехай рахують. Диви які ледащі, раніши мужик з армії, то це мужик,зразу було видно, що курс молодого бойца пройшов.Нарешті вам нагадали для чого вас мамочки родили і для чого ви призначенні.

    Анонім reply Анонім

    Так це ти тут патрони рахуєш чи що? Добре чужих дітей, батьків на війну посилати, а самому у кріслі сидіти і клацати на клавиші.
  • Анонім

    Нехай по банках пройдуться, по страхових компаніях, по аптеках, там бидло з далекого сила працює, всі з довідками про сколіози і грижі. Як це на свіжому повітрі ростуть, екологічно чисті продукти жують, чисту водицю з криниці пьють,за навчання не плотять, за комунальні не плотять,живуть на широку ногу, як царі, а виростають вдруг інвалідами з направленням на роботу в банки і в усі держ .установи.
  • Анонім

    БАТАЛЬОН "ФЕНИКС": НУЖНЫ СТРЕЛКИ И ГРАНАТОМЕТЧИКИ, АРТИЛЛЕРИСТЫ И СВЯЗИСТЫ... И ТОЛЬКО ДОБРОВОЛЬЦЫ

    Зарплати в зоне АТО



    http://censor.net.ua/resonance/297829/batalon_feniks_nujny_strelki_i_granatometchiki_artilleristy_i_svyazisty_i_tolko_dobrovoltsy

  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up