Фото дня: гори сміття на хмельницьких кладовищах стають все більшими

Фото дня: гори сміття на хмельницьких кладовищах стають все більшими
На міських кладовищах в Шаровечці та у Раковому не спішать прибирати. Купи відходів продовжують «прикрашати» місця, де похоронені тисячі людей.

Поминальна неділя минула, а порядок на кладовищах навели лише біля могилок.  Усі відходи акуратно спалили або просто вивезли на окраїни кладовищ. За декілька метрів від пам’ятників «красуєтється» величеньке сміттєзвалище, якому тут аж ніяк не місце. Попри запевнення комунальників, вони стали ще більшими у порівняні з тим, які вони були напередодні Поминальної неділі. Вітер розносить сміття не лише по всіх околицях.Сміттєзвалище на кладовищі в Раково.Смітник на Шаровечці намагаються просто загорнути землею.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    лежачих не бьют
  • PAL

    Лежат покойники и думают - лучше бы вы люди не приходили и не засерали наши могилы.

    Анонім reply PAL

    та самі люди про це умають . не зовсім приємно дивитися на такий безлад
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up