Головний міліціонер Хмельниччини пояснить чому його звільнило керівництво

Головний міліціонер Хмельниччини пояснить чому його звільнило керівництво
Начальник Хмельницького обласного управління міліції Олександр Розізнаний запрошує хмельничан на зустріч, аби розповісти про люстрацію.

Про це Олександр Розізнаний написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Люстрація чи агонія? Або "бий своїх, щоб чужі боялись"... Запрошую усіх поспілкуватися у п*ятницю о 9.00, щоб відповісти на усі питання, на Зарічанській, у малому залі колегій».

Нагадаємо, глава МВС України Арсен Аваков проводить люстрацію в органах внутрішніх справ. Загалом звільнено 91 працівника міліції, серед них і начальник Хмельницького обласного управління міліції

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • хмельничанин

    ну шо за бред вы все пишете...Розизнаного(специально с большой буквы) поставили на должность после революции...на раду Хмельницкого майдану он не побоялся прийти,и был одобрен...о какой люстрации может идти речь?при нём началось сотрудничество с громадой...а ядуха наверное до сих пор получает пособие по безработице..

    Анонім reply хмельничанин

    А до того где он был вспомни.

    Oleg Ukrainskyy reply хмельничанин

    ТІЛЬКИ ТОМУ, ЩО Є БАГАТО ТАКИХ НЕДОУМКІВ, ЯК ТИ, ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ МІЛІЦІЄЮ КЕРУВАВ КОРУПЦІОНЕР РОЗІЗНАНИЙ, А ДО ВР ВИБРАЛИ РИГІВ-НЕДОБИТКІВ  ЛАБАЗЮКА, БОНДАРА ТА ГЕРЕГУ ТА КРАДІЯ МЕЛЬНИКА!
  • Адвокат

    Це не головний міліціонер Хмельниччини - це ГОЛОВНИЙ ХАБАРНИК Хмельниччини!!! Гнати його з міліції сраним віником! Лишити всіх звань, позривати погони і хай йде працювати продавцем на ринок...
  • Анонім

    САША , В 90-Х РОКАХ , КОЛИ ЩЕ БУВ СТ. ЛЕЙТЕНАНТОМ УБОЗУ, ВЖЕ РОЗ"ЇЗЖАВ ПО МІСТУ НА  ДОРОГОМУ МЕРСІ!

    А КОЛИ СТАВ НАЧАЛЬНИКОМ ТОГО Ж ПІДРОЗДІЛУ, В 2009 РОЦІ ВІДКРИТО КРИЧАВ СВОЇМ ПІДЛЕГЛИМ: "ВІДБИВАЙТЕ МОЄ БАБЛО, ЯКЕ Я ЗАПЛАТИВ ЗА ЦЮ ПОСАДУ" , А ВСЕ ТУДИ Ж, ОБІДИЛИ ЙОГО БІДНОГО, НЕЩАСНОГО.
  • Правдолюб

    Робота у часі Януковича при владі не означає, що людина погана. Може хтось працював тоді за копійки, щоб свою сім'ю прогодувати і ніколи не був хабарником і не буде. А його звільнять, бо він за часів Януковича працював. Таки Порошенко також тоді працював. Автоматично виходить, що він хабарник і нищив Україну. Відмінити люстраційний закон і перевірити усіх на детекторі брехні. Якщо брав хабарі звільнити і більше ніколи не брати на роботу у державні органи та позбавити права бути обраним. Якщо не хабарник, то нехай працює.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up