Громадська рада Хмельницької ОДА вступилася за Пруса

Громадська рада Хмельницької ОДА вступилася за Пруса
Представники громадської ради хотіли почути від правоохоронців чому вони не захистили першу особу області від побиття просто у стінах адміністрації 2 липня.

-У нас серйозні сумніви чи можемо ми почувати себе у безпеці, -каже голова громадської ради при ОДА Юрій Резніков. - Це не є нормальна ситуація коли люди можуть прийти в кабінет, рвати піджаки та інше…Необхідно припинити посягання, аби міліція берегла кожного жителя нашої області.

Як повідомили члени громадської ради на засідання вперше був запрошений начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний, але прийшов його заступник Роман Гаврилюк. Правоохоронець поспішав, пояснюючи тим, що їде у зону АТО у Слов’янськ.

- Кожного дня на охорону громадського порядку йде чимало працівників, але враховуючи події, які відбуваються у державі в нас багато працівників занятті трішки іншою справою ніж в мирний час.

Відео дня

По подіях, що відбувалися 2 липня в ОДА порушено 5 кримінальних проваджень. Про підозру оголосили трьом учасникам бійки. Одного з них оголосили у міждержавний розшук, каже правоохоронець, і, хоч його досі не знайшли, сподіваються, що відповідальність ця особа понесе.

Представники громадської ради наголосили на тому, що візьмуть під громадський контроль розслідування.

-Ми задоволені, що прийшов представник, але ми не задоволені тому що ми інформації не отримали, - сказав Юрій Резніков. Ми хотіли знати, що вживаються чіткі заходи по притягненні до відповідальності тих, хто зробив правопорушення. Друге, що зроблений комплекс міроприємств, щоб в майбутньому кожен громадянин, був переконаний, що коли наберуть 102 до них приїдуть і захистять. Сьогодні ми цього не почули. Я в своєму запрошенні (керівникові УМВС у Хмельницькій області-прим.автора) саме цей момент відмітив, що нам цікаво як в майбутньому планує управління внутрішніх справ свою діяльність по захисту населення, по захисту свободи, прав громадян і саме основне -це безпека громадян.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Красуня

    Резніков, до речі, не відноситься до тих, хто бере хабарі чи висловлює думки за якісь поступки від влади. Так що його думку можна вважати об'єктивною.
  • проскурівчанин

    проскурівчанин

    -Руки геть від Пруса- кричать Резніков  його дружина і діти- члени ради майдану від різних організацій -  Адже  присосалися до грантів з бюджету області
  • Хмельничанин

    так Рєзнікову пох кому служити, в нього місія така лизати зад губернаторм. Служив Гладуняку, служив, Буханевичу, служив Гавчуку, служив Ядусі (тоді і громадську раду створили), тепер служить цьому убожеству на ймення Трус. Ганьба такій раді. що вона взагалі робить? які заслуги?

    іван дереш reply Хмельничанин

    Нічрго вона не робить для людей а лише для влади.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up