Хмельницька Рада «Майдану» бачить у губернаторському кріслі Нестерука або Приступу, або Лескова

Хмельницька Рада «Майдану» бачить у губернаторському кріслі Нестерука або Приступу, або Лескова
Майданівці висунули своїх кандидатів на посаду голови Хмельницької ОДА. Колишнього мера Кам’янця-Подільського, голову обласної партії «Батьківщина» та екс-мера Хмельницького Рада «Майдану» рекомендуватиме Президенту на посаду голови Хмельницької ОДА.

За Анатолія Нестерука  проголосувало 28 членів ради, за Миколу  Приступу - 15, за Валерія  Лескова - 13. Також 5 голосів набрав Коліщак. Були й кандидати, які не отримали жодного голосу, серед них й голова Хмельницької ОДА Леонід Прус.

 -Рада розглядала ті прізвища , які озвучені в секретаріаті Президента,  які були «на слуху». Назбиралось 12 кандидатів.  Ми подаватимемо трьох перших, які набрали найбільше голосів. Ця трійка  в меншій мірі себе скомпрометувала, тому й набрала більше голосів. Про Нестерука дуже гарні відгуки у Кам’янці та й у Хмельницькому. Людина гарно працює.  Лесков - голова «Батьківщини», партії яка була на майдані.  Приступа нормально працює. Це людина не нова. Він працював в області і в місті.  

Рада «Майдану» прийняла рішення офіційно звернутися до всіх кандидатів, аби отримати їхню згоду. Після письмової згоди обраної трійки майданівці  рекомендуватимуть їх до розгляду Президенту.  

Відео дня

- Від Нестерука вже отримали усну згоду. Лесков поки думає, адже він вважає, що його не призначать саме через партійну приналежність. Приступу не можемо видзвонити. Вони всі мають дати нам письмові згоди. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Matava Rio

    "базарніки" тягнуть своїх до корита - мало їм грошей !!!
  • Пасєка Микола

    а кандидатура віктора бурлика

    Рашпіль reply Пасєка Микола

    ахахаха )) ))))
  • urban

    А чого коментарі не можна залишати?

    urban reply urban

  • Краснова Катерина

    Хмельницьку Раду майдану треба "люструвати" !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up